Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Administratie & Customer service stagiair(e) gezocht bij Homestock Holding!

Functie Administratie & Customer service
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Bloemendaal
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wil je leren hoe je in de praktijk optimale service verleent aan de klant? Kom dan bij ons deze leuke en leerzame stage doen! Want als jij geordend, doelgericht bent en van schakelen houdt, dan zit je helemaal goed.

Ons verhaal

"Homestock is de winkel waar je precies vindt wat je zoekt en ook precies dát waarvan je niet wist dat je het zocht totdat je het vond." Homestock biedt een verzameling van industrieel vintage, nieuwe meubels en verrassende accessoires. Geen aparte hokjes dus met producten van één soort, maar juist inspirerende hoekjes met bont gecombineerde interieurs. Daarmee geeft een bezoek een shot aan nieuwe ideeën, haalbaar voor grote en kleine budgetten. Een plek waar je graag even komt struinen naar iets leuks. Of je nu voor je eerste uitzet een nieuwe bank nodig hebt, een leuk cadeau wilt scoren voor je beste vriend of je (nieuwe) huis gaat restylen.

Functieomschrijving

Tijdens je stage werk je eraan mee om onze afdeling en processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hierbij leer jij alles te verzorgen voor onze klanten; van de aanbetaling tot het einde van de garantie! Uiteraard krijg jij hierin dagelijkse de juiste begeleiding.

Je werkzaamheden beginnen met de inkooporders en de communicatie met de winkelvloer en leveranciers, hierbij hou je rekening met levertijden en beschikbaarheid van artikelen. Het controleren en afhandelen van de orderconfirmaties, pakbonnen, facturatie en aftersales behoren tot jouw leertaken. Je hebt veel contact met de klant, leverancier en transporteur. Dat maakt je stage super afwisselend! Dit alles doe je in samenwerking met een team van collega’s.

Werkzaamheden

  • Affiniteit met interieur;
  • Communicatief sterk en servicegericht;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • MBO+ student in de richting van administratief medewerker;
  • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar;
  • Periode is bespreekbaar;

Ben jij wie we zoeken?

Mail dan je motivatie en CV naar email. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren