Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Afstudeer stagiair gezocht bij dit bedrijf!

Functie Afstudeerstage IBL
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie De Meern
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

dit bedrijf BV levert een breed scala aan technologieën voor het verwerken van voedingsmiddelen en aanverwante toepassingen. Wij ontwerpen, vervaardigen en onderhouden kleinschalige procesapparatuur die we wereldwijd leveren aan toonaangevende multinationals. Ben jij die creatieve student die wil leren en werken binnen een professionele, ambitieuze en innoverende organisatie? Dan is deze afstudeerstage misschien wat voor jou:

Afstudeerstage IBL

Om ons team te komen verrijken met zijn/haar frisse blik zoeken wij iemand die een sterke affiniteit heeft voor marketingcommunicatie en het leuk vindt om met meerdere dingen tegelijk bezig te zijn. Je bent analytisch, assertief, betrokken en collegiaal, kritisch en kwaliteitsgericht. De Nederlandse taal beheers je op C2-niveau en de Engelse taal op C1-niveau (of hoger). Daarnaast weet je om te gaan met Microsoft Office 365 of je kun je dit snel oppikken. Het afstudeeronderzoek/in-company onderzoek Wij zouden er baat bij hebben wanneer (één van) de volgende onderwerpen worden behandeld: internationale marketing en/of internationale verkoop en klantrelatiemanagement. Heb je een ander of zelfs véél beter idee? Schroom niet om dit met ons te bespreken!

Werkzaamheden

  • Het vertalen van huidige marktontwikkelingen naar een adequate segmentatie;
  • Het opstellen van een marketingcommunicatieplan;
  • Het (helpen) ontwikkelen van bepaalde communicatiemiddelen voor (potentiële) klanten, wereldwijd.

Over ons

Wij zijn een toonaangevende leverancier van complete en geavanceerde kleinschalige procesinstallaties voor de foodindustrie. Op ons hoofdkantoor zijn momenteel 45 werknemers werkzaam. Wat mag je van ons verwachten? Wij bieden een leerzame werkervaring binnen een professionele, ambitieuze en innoverende organisatie in een informele werksfeer. De stagevergoeding bedraagt: € 600,-- o.b.v. een fulltime dienstverband.

Maatregelen COVID-19

Wij zullen ervoor zorgen dat er een veilige werkplek voor jou aanwezig is. Het kan echter voorkomen dat, door de nieuwe maatregelen, een dagje thuiswerken of op school werken ook een onderdeel van je stage is.

Meer weten of wil je reageren?

Voldoe je aan bovenstaande omschrijving en hebben wij jouw interesse gewekt? Laat het ons weten via work@omve.com o.v.v. “Afstudeerstage”. Wij zien graag jouw motivatie en cv tegemoet, alsmede wat je eventueel graag zou willen leren tijdens je stage. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Sébastien Goguet. Wanneer je vragen hebt over de procedure, neem dan contact op met Vonny Souisa. Wij zijn bereikbaar via 030 – 241 0700.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren