Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Afstudeeropdracht HBO Werktuigbouwkunde

Functie Afstudeeropdracht HBO Werktuigbouwkunde
Opleidingsniveau HBO
Locatie Ter Aar
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg

Taakomschrijving

Innecs Power Systems

Innecs is innovatie op het gebied van energietechnologie! Oplossingen voor efficiëntere, schonere en goedkopere industriële energievoorziening. Daar ligt onze uitdaging. Met de marktintroductie van onze unieke concepten rond kleine gas- en stoomturbines en schone branders, staat Innecs voor de uitdaging onze producten internationaal uit te rollen. Om deze ambitie succesvol te maken zoeken we collega’s die onderdeel willen worden van dit unieke concept en van het team dat hieraan ten grondslag ligt. Samen met jou willen wij door groeien tot een nationale en internationale leverancier van brander en gas- en stoomturbines.

Wie ben jij?

Om te beginnen een leergierige, creatieve en oplossingsgerichte student werktuigbouwkunde. Je bent op zoek naar een uitdagend leerbedrijf waar je een waardevolle bijdrage kunt leveren middels jouw engineering werkzaamheden.

Je interesse ligt bij duurzame energie en je vind het leuk om met innovatie bezig te zijn. We werken in een klein hecht team waar jij direct onderdeel van zal worden.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het verbeteren of door ontwikkelen van onze producten. Je zet abstracte concepten om in maakbare 3D ontwerpen. Je zoekt componenten uit en maakt 2D tekeningen in overleg met onze leveranciers. Om een idee te geven welke werkzaamheden je kunt verwachten:

  • Ontwerpen van branders en gas- en stoomturbines waarbij je rekening houdt met duurzaamheid, kostprijs en maakbaarheid;
  • Opzetten van detail- en fabricagetekeningen voor productie;
  • Uitvoeren van praktijktesten in onze productiehal;
  • Werkvoorbereidingswerkzaamheden voor collega’s in de productie;
  • Af en toe een kop koffie halen voor je collega’s en met plezier naar je werk komen.

Wat zoeken we?

Innecs kent een ondernemerscultuur, aanpakken en oppakken zit in je! Met een proactieve houding haal jij het maximale uit jouw stage. Een aantal voorwaarden zijn belangrijk binnen deze stage. Om te beginnen gaat het om een fulltime functie op ons kantoor in Ter Aar.

  • HBO Werktuigbouwkunde
  • 3e of 4e jaars stage
  • Kennis en ervaring met Inventor is een dikke pré!;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Een creatieve en oplossingsgerichte geest met oog voor detail;

Gaan we ervoor?

Ben jij op zoek naar een stage en studeer je HBO Werktuigbouwkunde? Neem dan contact op met Kees Paardekooper (k.paardekooper@innecs.nl of 06 341 323 99) en laat weten waarom jij stage wilt lopen bij Innecs Power Systems.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren