Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Afstudeeropdracht Webdeveloper

Functie Webdeveloper
Education level HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 300

Taakomschrijving

De afstudeeropdracht bestaat o.a. uit het mede ontwikkelen en bedenken van onderdelen van de cloud oplossing IQ Portal, waaronder IQuest en IQ Report. IQuest is een innovatieve online geïntegreerde oplossing om enquêtes te maken en de resultaten te analyseren. IQ Report is een innovatieve, online en gebruikersvriendelijke rapportage platform om data te analyseren en rapporteren.

Mobiele apparaten zijn een integraal onderdeel van onze oplossingen. Het integreren van Social Media, iPhone, IPad, en andere tablets in onze toepassingen is essentieel.

Je krijgt binnen het bedrijf een begeleider toegewezen en werkt in nauw overleg met een van onze core team members. Hierbij wordt in samenwerking met de begeleider een duidelijk afstudeerproject omschrijving gemaakt.

Werkzaamheden

  • Wij hebben meerdere opdrachten waarbij data analyse en integratie, onderzoek en het uitwerken van een prototype onderdeel zijn van het afstudeerproject. Ook het onderzoek en toepassen van Big Data en
  • Analyse tools kunnen deel uitmaken van het afstudeerproject.

Gewenste profiel

  • Je hebt kennis genomen van meerdere van de volgende frontend HTML, CSS, JavaScript, backend Python, PHP, Ruby, Java, databases MySQL, Postgres.
  • Wij verwachten dat je in het vierde jaar van de opleiding zit. Je bent flexibel en geïnteresseerd in innovatieve technologieën. Je hebt verstand van internet en websites.
  • Je hebt eigen initiatief en bent sociaal vaardig.
  • Je bent een team player
  • Uitstekende kennis van Engels in woord en geschrift

Wat bieden wij

  • Unieke locatie in het centrum van Amsterdam. Aan de herengracht hoek utrechtsestraat.
  • Kans om in een jong en innovatieve bedrijf te werken

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Advanced Simplicity

Basesoft Solutions is een jong, informeel, dynamisch en innovatief bedrijf gevestigd in hartje centrum van Amsterdam. Basesoft Solutions is constant op zoek naar veelbelovend...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »