Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Afstudeerstage bij WoningNet in Weesp

Functie Afstudeerstagiair HR / P&A of MER
Education level HBO
Location Weesp
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een ambitieuze en ondernemende organisatie die actief inspeelt op de wensen en behoeften van woningcorporaties in het hele land. Zij vormt al ruim tien jaar de ‘technische’ link tussen corporatie en huurder. dit bedrijf biedt ICT diensten op het gebied van woonruimtebemiddeling en daarnaast aanvullende diensten zoals woonmarktinformatie en telefonische voorlichting.

Afdeling P&O De afdeling P&O bestaat bij dit bedrijf uit drie medewerkers. De manager P&O, een P&O adviseur en een medewerker P&O. Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen het management op het volledige terrein van P&O: werving & selectie, doorstroom en uitstroom van personeel, arbeidsvoorwaarden en ziekteverzuim. Hiernaast houden we ons ook bezig met beleidsmatige zaken waaronder bijvoorbeeld verzuimbeleid, opleidingsbeleid en beoordelingsbeleid. Hiernaast verzorgen wij ook alle personeelsgerelateerde administratie en correspondentie en de salarisverwerking.

Wij zoeken naar een stagiair die zelfstandig een onderzoek kan uitvoeren, en hierbij zelf pro-actief zijn weg zoekt binnen onze organisatie.

Werkzaamheden

  • WoningNet wil graag weten wat de mogelijkheden zijn voor de invoer van Het Nieuwe Werken binnen WoningNet.
  • Hoe verloopt het nu op de verschillende afdelingen?
  • Wat kan het onze organisatie opleveren?
  • Hoe doen andere werkgevers dit?
  • Wat is ervoor nodig (kosten, inspanningen, wat zijn risico’s etc)?
  • Welke mogelijkheden zijn er om zaken efficiënter/beter in te richten bij WoningNet?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf ondersteunt woningcorporaties, vastgoedbeheerders en gemeenten bij woonruimte-bemiddeling en woongerelateerde diensten. Dit bedrijf is al 10 jaar een ervaren en innovatieve partner voor...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »