Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Afstudeerstage marketing

Functie Marketeer / medewerker events
Opleidingsniveau HBO
Locatie Sittard
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 250

Taakomschrijving

De dit bedrijf is een autodealer die opereert in Zuid-Limburg. Wij voeren de dealerschappen van Toyota, Suzuki en Lexus op drie verschillende locaties in Sittard, Maastricht en Landgraaf.

De klantreis vind tegenwoordig steeds meer plaats buiten de showroom en door de komst van Netflix, Spotify en aanverwanten wijzigen ook de verschillende media waarop klanten te bereiken zijn, ook ónze klanten. Het verwachtingspatroon van “de consument” is ook aan verandering onderheving, onder andere door de hoge mate van service die bedrijven zoals Coolblue en bol.com leveren.

Om klantgericht te kunnen werken zullen we eerst moeten achterhalen wie de klant is, wat diens verwachtingen zijn en hoe we hier op in kunnen spelen. Dit is het beoogde onderwerp van je afstudeeronderzoek. Naast dit onderzoek zul je meewerken op de afdeling Marketing. Dit houdt in dat meehelpt met het organiseren van events, je bezighoudt met social media, overleg pleegt over nieuw te ondernemen acties en adviseert aan diverse afdelingen intern.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren