Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Afstudeerstage mechatronica in de agrarische machinebouw

Functie Afstudeer stagiair mechatronica
Opleidingsniveau HBO
Locatie Moerdijk
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Werken aan innovatieve machines en installaties, waarmee de agrarische sector duurzamer en efficiënter kan produceren. Dat klinkt goed toch? Waar wacht je nog op dan?

Jij kan namelijk ook jouw steentje bijdragen en afstuderen bij dit innovatieve en snel groeiende bedrijf uit de regio Tilburg. Ze leveren technische oplossingen voor het opwaarderen van agrarische restproducten voor klanten in heel Nederland, België en Duitsland.

Werkzaamheden###

Eén van de producten die ze leveren is een stikstofstripper, waarin uit mest of digestaat stikstof wordt gestript. Dat proces verloopt in een aantal kolommen die zijn gevuld met zogenaamde flow-ringen. Die ringen hebben als doel om vloeibare mest over een zo groot mogelijk oppervlak te verdelen waardoor langsstromende lucht zoveel en efficiënt mogelijk gassen uit de mest op kan nemen. Die ringen kunnen op enig moment zo sterk vervuild raken dat de luchtstroom sterk gesmoord wordt en waardoor de machine niet meer naar behoren functioneert. De ringen moeten dus gereinigd worden.

Opdracht: Ontwikkel een apparaat of machine waarmee flow-ringen op locatie gereinigd kunnen worden.

Gewenste profiel

  • HBO Mechatronica, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde
  • Pragmatisch en zelfstandig
  • No-nonsense met gevoel voor humor

Wat bieden wij###

Er staat niet voor niet ‘waar wacht je nog op dan?’ in de functieomschrijving. Een goed idee hebben en er gewoon voor gaan, zo omschrijf je dit bedrijf. Eigen initiatief tonen en stevig doorpakken is hoe deze onderneming succesvol is geworden. Het is een relatief jong bedrijf, wat jou de kans geeft om met ze mee te groeien. Als jij zelfstandigheid toont en kansen weet te pakken, is hier heel veel mogelijk voor jou als techneut.

Je krijgt hier een vliegende start van je carrière en de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de mooiste sector van de wereld.

Kans op vast dienstverband na de stage

Interesse in een afstudeerstage in de agrarische machinebouw? Reageer dan snel!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren