Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Afstudeerstage Product Owner

Functie Afstudeer stagiair Product Owner
Opleidingsniveau HBO
Locatie Naarden
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Ben jij die slimme HBO/WO student met klantgevoel en affiniteit met digitale innovaties? én ambieer jij een carrière op het snijvlak van business en IT, met grote klanten en complexe en intelligente applicaties? Dan hebben wij een toffe afstudeerstage voor je!

Wat ga je doen?

Je gaat als afstudeer stagiair Product Owner één op één samenwerken met onze Head of Product. Wij bieden onze klanten de ultieme mid- en frontoffice van de verzekeringsbranche: HIP NEXT. De Head of Product staat aan de basis van de doorontwikkelingen van dit SaaS platform. Hij maakt deel uit van het SCRUM team, waarin hij verantwoordelijk is voor de vertaling van de wens van een klant of stakeholder naar de software developers die de functionaliteit realiseren. Ook bepaalt hij de roadmap en visie van het dit bedrijf platform (HIP Next) in overleg met alle belangrijke stakeholders (intern & extern).

Jouw afstudeerstage

Samen met jou formuleren we jouw afstudeeropdracht en zorgen we ervoor dat je genoeg ruimte en tijd hebt om deze op tijd af te krijgen!

Met de Head of Product bedenk je intuïtieve en kwalitatieve processen voor de online verzekeringsproducten van onze klanten. Zowel financieel adviseurs, medewerkers van verzekeraars en eindklanten werken in ons B2B & B2C SaaS platform, dat koppelt op verschillende typen backoffices, webservices en databases. Klinkt dat laatste gedeelte te technisch voor jou? Geen zorgen, we zoeken voor deze rol iemand die dit vanuit klant- en functioneel perspectief benadert.

Verder pak je in overleg met onze Head of Product diverse taken op. De Head of Product heeft overzicht en visie om geavanceerde processen verder te optimaliseren en prioriteiten van doorontwikkelingen te bepalen. Zowel intern als extern heeft hij contact met verschillende mensen en stemt hij diverse ontwikkelingen en planningen soepel op elkaar af. Hij adviseert onze klanten en bespreekt hun wensen en de voortgang van ontwikkelingen en voegt dit samen in onze product roadmap.

Waarom dit bedrijf?

Wij lopen voorop in FinTech. We helpen de verzekeringswereld met de digitale transformatie en begrijpen de verzekeringsflow. Hiervoor bieden wij innovatieve en gebruikersvriendelijke mid- en frontoffice oplossingen via ons SaaS platform HIP Next. De applicaties worden ontwikkeld voor de hele keten: verzekeraars, tussenpersonen en hun zakelijke en particuliere relaties zodat een optimale samenwerking en efficiëntie gewaarborgd is.

Ons supergemotiveerde team bestaat uit de beste specialisten. Wij hebben een informele werksfeer en werken er samen keihard aan om voor onze klanten het beste resultaat te bereiken. Wij werken met ongeveer 15 medewerkers, waardoor je vaak brede verantwoordelijkheden draagt. Hierdoor kun je als stagiair snel kennismaken met alle facetten van het werken binnen een innovatieve softwareontwikkelaar. Onze Head of Product is een aantal jaar geleden ook als stagiair begonnen.

Werkzaamheden

 • Je bent in staat om snel te schakelen en mee te denken met klanten.
 • Je hebt een sterk analytisch en abstraherend vermogen.

Gewenste profiel

 • Je bent 4e jaars HBO/WO student (technische) bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica, business & IT management of vergelijkbaar.
 • Je hebt affiniteit of ervaring met digitale innovaties.
 • Je bent in staat om snel te schakelen en mee te denken met klanten.
 • Je hebt uitstekende organisatorische skills.
 • Je hebt een sterk analytisch en abstraherend vermogen.
 • Je bent communicatief en sociaal sterk en kunt jouw ideeën goed overbrengen.
 • Je bent naast je afstudeeropdracht 2-3 dagen per week beschikbaar om mee te werken.
 • Je hebt de ambitie om jouw carrière op het snijvlak van business en IT een enorme kickstart te geven.

Wat bieden wij

 • Veel vertrouwen en dus vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Een ruime stagevergoeding en goede begeleiding.
 • Mogelijkheden om door te stromen in een bijbaan of vaste functie als Product Owner, Applicatie Consultant of junior Project Manager, afhankelijk van jouw ervaring, kwaliteiten en voorkeuren.
 • Kansen in ons innovatieve FinTech bedrijf met een financieel gezonde basis.
 • Een fijne informele werkomgeving met leuke collega’s en veel humor.
 • Gezonde, gezellige, gratis lunches en regelmatig een borrel met bitterballen.

Wil je graag afstuderen in een innovatieve en motiverende omgeving, waar kwaliteit voorop staat en waar je samen met je collega’s in een informele sfeer gaat voor het beste? Stuur dan een linkje van je LinkedIn-pagina of je CV met een paar begeleidende woorden aan Susanne: s.vanderzee@hofstaete.nl.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren