Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Afstudeerstage voor een HBO’er Sales/ Marketing/ Communicatie m/v in Nieuw-Vennep

Functie Stagiair(e) Sales/ Marketing/ Communicatie
Opleidingsniveau HBO
Locatie Nieuw Vennep
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ben jij 4e jaars student en op zoek naar een leuke afstudeeropdracht bij een high tech-bedrijf?

dit bedrijf staat voor Total Test and Measurement Support. Onze expertise ligt op het gebied van Test- en Meetapparatuur waarmee elektronica ingenieurs hun ontwerpen kunnen testen op specificaties. Denk hierbij aan de ontwikkeling van batterij packs voor auto’s en boten. Maar ook: of een LED lamp, magnetron of koelkast wel goed werkt en zuinig is.

Het dit bedrijf Sales Team bestaat uit drie technische consultants, een service man, drie sales assistentes (deeltijd) en twee marketing medewerkers (deeltijd).

Wat houdt de stage in?

Wij zijn op zoek naar een student die voor ons de Electrical Vehicle markt voor de Benelux in kaart wil brengen. Dit gaat om electrische auto's, vrachtwagens, bussen maar ook elektrische of hybride boten, (bak)fietsen, scooters en motoren. Los van de fabrikanten van deze vervoersmiddelen zijn er de toeleveranciers van elektromotoren en ook batterijen. Ook deze toeleveranciers zijn voor ons potentiële afnemers. De opdracht kan worden gecombineerd met drie beurzen waar wij aan deelnemen.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een plek waar je vijf dagen per week kunt afstuderen onder deskundige begeleiding van één van de consultants. Je krijgt te maken met leuke klanten en collega’s. Een inspirerende werkomgeving waarin je inbreng en kennis gewaardeerd en gestimuleerd wordt. Een team en bedrijf waar je jezelf kan zijn, waar samen geluncht wordt en successen gevierd worden met champagne. En uiteraard bieden we een goede stagevergoeding!

Ben je geïnteresseerd?

Dan ontvangen we graag je cv en motivatiebrief via andre@ttms.nl. Voor meer informatie over de stage kun je bellen met André Handgraaf, 06 4222 4506. Onze website kun je vinden op: www.ttms.nl.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren