Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Afstuderen binnen de Civiele Techniek

Functie Civieltechnisch medewerker stage
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

De opdrachtgever is een ingenieursbureau dat zich richt op het kwalitatief hoogwaardig voorbereiden en begeleiden van civieltechnische projecten.

De engineering van projecten doen ze op hun kantoor, van waaruit ze opdrachtgevers in heel Nederland van dienst zijn. De opdrachtgever richt zich op de voorbereiding vanaf de ontwerpfase, de bestekfase en aanbesteding tot aan de oplevering van een werk.

Belangrijk hierbij is dat ze van mening zijn dat onze opdrachtgevers producten dient te toetsen op uitgangspunten en dat hij daarbij niet het gevoel dient te krijgen dat hij het beter zelf had kunnen doen. Om dit waar te kunnen maken beschikt de opdrachtgever over projectleiders- en –medewerkers met meerdere jaren ervaring in de diverse vakgebieden en wordt gewerkt met vaste mensen voor de opdrachtgevers.

Tevens vinden we een actieve houding, flexibiliteit, creativiteit en een kritische inbreng belangrijk. De ervaring van de organisatie beperkt zich niet alleen tot pur sang civieltechnische projecten, zoals wegreconstructies, vervanging riolering e.d.. Ook integrale projecten waarin meerdere vakdisciplines zoals groenvoorziening, civiele constructies, geotechniek, hydraulisch ontwerp van riolering, verkeerskundig ontwerp vertegenwoordig zijn, worden door hun uitgevoerd.

De organisatie voert werkzaamheden uit voor diverse opdrachtgevers, waaronder gemeenten, provincies en projectontwikkelaars.

Werkzaamheden

Meedoen in de projectvoorbereiding op het kantoor of meelopen met een toezichthouder of directievoerder in de uitvoering buiten. Je krijgt bij ons een plek binnen het team en werkt mee aan concrete projecten. Zo leer je theoretische kennis in praktijk te brengen en ervaar je van dichtbij hoe de civiele wereld in elkaar steekt. Met alle ruimte om vragen te stellen en alle facetten van het werken bij een ingenieursbureau te ervaren.

Voor het maken van je afstudeeropdrachten bieden we alle ruimte. Niet alleen door projecten aan te reiken, maar we zijn ook bereid om mee te denken met de praktische invulling van je eigen afstudeerproject. Ze geven je daarbij alle ruimte om van alle faciliteiten op het kantoor gebruik te maken, zodat je professioneel beslagen ten ijs komt.

Gewenste profiel

  • MBO4 of HBO opleiding
  • Actief, flexibel, creatief, kritisch

Wat bieden wij

  • In overleg (afhankelijk van hetgeen de student en de opleiding verlangd) is veel mogelijk
  • Kans op vast dienstverband na je stage

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren