Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Afwisselende (meewerk)stage bij I Care Producties in Amsterdam

Functie Marketing / Communicatie medewerker
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking
Huidig opleidingsjaar 1

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf is een stageplaats beschikbaar voor een ambitieuze student(e). Vanaf zomer 2016 tot en met begin 2017 zijn wij op zoek naar een student marketing & communicatie die op zoek is naar een zeer uitdagende en afwisselende stage.

De stage

Je werkt nauw samen met de Sales Director. De werkzaamheden bestaan uit het mede ontwikkelen van campagnes voor zowel televisie als op marketingcommunicatiegebied (tv-spotjes, non spot-televisieprogramma's, evenementen, online, print), salesactiviteiten t.b.v. non spot, productionele ondersteuning (op locatie), opstellen van sales-rapportages, researchwerk t.b.v. sales en creatie.

Wie ben jij?

Je volgt minimaal een HBO-opleiding in de richting marketing of communicatie. Je bent fulltime beschikbaar voor minimaal 6 maanden vanaf zomer 2016. Je bent communicatief sterk. Je houdt van afwisseling. Je werkt graag in een klein/ middelgroot bedrijf waar veel kan.

Werkzaamheden

  • Mede ontwikkelen van campagnes
  • Salesactiviteiten
  • Opstellen van sales-rapportages
  • Researchwerk

Gewenste profiel

  • HBO-niveau
  • Communicatief sterk

Wat bieden wij

  • Klein / middelgroot bedrijf waar veel kan

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een mediabedrijf in Amsterdam dat bekend is van tv-programma's. I Care is onder andere bekend van Vinger aan de Pols, Trauma Centrum, Rappers in de Sneeuw, Sta op tegen Kanker, Eilan...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »