Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Assistent Marketing Consultant

Functie Assistent Marketing Consultant
Education level MBO
Location Rotterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een klein adviesbureau in het centrum van Rotterdam. Onze consultants begeleiden exporteurs in diverse landen bij hun pogingen om in Europa klanten te vinden.

Werkzaamheden

  • Onze consultants hebben daarbij assistentie nodig in de communicatie, het bijhouden van databases, maken van promotiemateriaal, telefonische opvolging, website beheer en diverse andere zaken.

Gewenste profiel

  • Wij zoeken 3e of 4e jaars HBO studenten voor een meeloopstage van minimaal 5 maanden. Goede beheersing van de Engelse taal en bij voorkeur kennis van de Duitse, Franse of Spaanse taal.

Wat bieden wij

  • In ons team heerst een gemoedelijke sfeer waar creative ideeen welkom zijn en ruimte is voor eigen ontwikkeling. Wij bieden een leerzame stageplaats met intensieve begeleiding.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Onder onze handelsnaam worden verschillende consultancy werkzaamheden verricht voor overheid en bedrijfsleven. Ons bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam. De opdrachten die wij...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »