Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Ben jij die enthousiaste communicatie stagiair?

Functie Communicatie medewerker bij BNO in Amsterdam
Education level HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 200 - 00
Salaris opmerking plus lunch

Taakomschrijving

Communicatie medewerker bij dit bedrijf in Amsterdam.

De Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (dit bedrijf) verenigt én vertegenwoordigt meer dan 2.500 ontwerpers en 150 ontwerpbureaus en -afdelingen van bedrijven, samen ruim 6.700 ontwerpers uit verschillende disciplines.

Communicatie over het ontwerpvak, de ontwerpsector en met ontwerpers, leden en relaties behoort tot de kernactiviteiten van de dit bedrijf. De media die we hiervoor gebruiken zijn het nieuwe kwartaalblad Dutch Designers Magazine, verschillende websites, mailings en niet te vergeten social media als Facebook en Twitter. De dit bedrijf onderzoekt continu hoe we de samenhang tussen de verschillende media kunnen versterken.

De dit bedrijf zoekt op korte termijn een enthousiaste, Nederlandstalige stagiair(e) redactie/communicatie.

Stageperiode De stageperiode loopt van begin september 2014 tot begin februari 2015. De begin- en einddatum worden in onderling overleg bepaald. Het is vooral een leuke werkstage, waarbij je ervaring op doet met de manier waarop een vereniging met haar doelgroepen via diverse media communiceert.

Stagewerkzaamheden De werkzaamheden staan voor een deel in het teken van communicatie rondom VROAAM!, een evenement dat eind januari 2015 wordt georganiseerd. Daarnaast ondersteun je redactie van dit bedrijf.nl bij het versterken van dit kennisportal. Ten slotte help je bij de redactie van Dutch Designers Magazine.

VROAAM! Carrièredag voor creatieven wordt georganiseerd door de dit bedrijf met de FotografenFederatie / Dutch Photographers. Het event biedt ontwerpers, fotografen en andere creatieven die actief aan hun carrière werken een uitgebreid podiumprogramma, diverse workshops, creative coaching en een infomarkt. dit bedrijf.nl is het kennisportal over ontwerpen en ondernemen in Nederland. Het schrijven, redigeren en/of plaatsen van content voor de site vormt een belangrijk onderdeel van je stage. Dit loopt van eenvoudige doorplaatsingen tot het ontwikkelen van nieuwe, eigen content. Denk aan nieuws, events, artikelen, interviews, dossiers op thema of onderwerp. dit bedrijf.nl functioneert in relatie tot de verschillende social media die de dit bedrijf gebruikt: Facebook, Twitter, Linkedin, en Vimeo. Het proactief plaatsen van berichten en beheren van content en commentaren zijn ook onderdeel van de stage, evenals het ontwikkelen van nieuwe kansen en mogelijkheden via online media. Dutch Designers Magazine is het nieuwe kwartaalblad voor ontwerpers van de dit bedrijf. Het magazine biedt een mix aan artikelen, interviews, rubrieken en columns waarin designers en hun werk centraal staan. Begin oktober en half december komen de tweede en derde editie van dit tijdschrift uit. De werkzaamheden betreffen: 1. Met projectteam uitwerken / uitvoeren van de communicatiestrategie t.b.v. VROAAM! www.vroaam.nl 2. Redactiewerkzaamheden www.bno.nl en social media 3. Redactiewerkzaamheden Dutch Designers Magazine en andere overige voorkomende werkzaamheden. Het gaat om een fulltime stage. Hiervoor is een beperkte stagevergoeding beschikbaar. Heb je vragen, neem dan contact op met Patrick Aarts, projectmanager van de dit bedrijf (patrick@bno.nl) Bij hem kun je ook solliciteren, door je cv en een beknopte motivatie te mailen.

Werkzaamheden

  • Met projectteam uitwerken / uitvoeren van de communicatiestrategie t.b.v. VROAAM! www.vroaam.nl
  • Redactiewerkzaamheden www.bno.nl en social media
  • Redactiewerkzaamheden Dutch Designers Magazine en andere overige voorkomende werkzaamheden

Gewenste profiel

  • Nederlandstalige communicatiemedewerker met vlotte pen

Wat bieden wij

  • Leuke werkomgeving
  • beperkte stagevergoeding van € 200,-
  • lunch ;-)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

De Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (dit bedrijf) verenigt én vertegenwoordigt meer dan 2.500 ontwerpers en 150 ontwerpbureaus en -afdelingen van bedrijven, samen ruim 6.700 ontwerpers uit...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »