Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

(Big) Data analytics ontwikkelingen

Functie Big data ontwikkelaar
Education level HBO, WO
Location Bergen op Zoom
Dagen per week 4
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wil jij mee ontwikkelen aan innovatieve gave projecten en draag jij je steentje bij aan een goed functionerende infrastructuur in ons land? Ga aan de slag met je stageopdracht bij dit bedrijf!

Tijdens je stage borduur je voort op wat je collega stagiaires hebben ontwikkeld. Zij hebben een gaaf platform gebouwd waar de klanten van dit bedrijf erg enthousiast van worden. Het analyseportaal en het onderliggende datawarehouse werken goed, maar we willen het product blijven verbeteren zodat het blijft passen bij de behoefte van de gebruikers!

dit bedrijf heeft veel klanten in de overheidswereld. Daarin zijn databronnen in overvloed. Met de branche kennis en de data wilt dit bedrijf inspelen op de verandering naar "data driven maintenance" en "predictive maintenance". Het platform is bedoeld om A.I. in te zetten om klanten hierbij te helpen. Het platform kan data verwerken middels ECTL, opslaan in een eigen datawarehouse en analyses zijn te maken middels het in ASP.net ontwikkelde analyseportaal.

Werkzaamheden

  • Programmeren
  • Python programmeren
  • Advanced analytics
  • Big data analytics
  • ASP.net programmeren

Gewenste profiel

  • Passie voor innovaties
  • Passie voor ontwikkelen

Wat bieden wij

  • Stagevergoeding
  • Marktconform salaris

We zoeken een (of meerdere) stagiairs die samen met het Big Data team de volgende slag gaan slaan. Afhankelijk van jouw ambities gaan we de opdracht formuleren. Je kunt bij DON Bureau je vrijheid kwijt en jezelf ontwikkelen! Heb je een voorkeur voor het door ontwikkelen van de portalen in ASP.net of ligt jou ambitie meer in het maken van voorspel modellen in R of Python: je kunt het zelf waarmaken!

Heb je interesse, dan komen we graag in contact! Voor meer informatie, of voor een kennismakingsgesprek kun je contact opnemen met Manuel Magallon (manuel.magallon@donureau.nl 0610182448 )

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een advies- en ingenieursbureau die zich inzet voor opdrachtgevers binnen de infrastructuur en openbare ruimte. Denk hierbij aan Rijkswaterstaat, Provinciƫn, Gemeenten, Haven- en Wat...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »