Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Bureaustagiair Theaterzaken Via Rudolphi

Functie Bureaustagiair
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Dit bedrijf is het organisatiebureau van onder andere Dette Glashouwer, Muziektheatercollectief Het Volksoperahuis, Tafel van Vijf en Project Wildeman. Daarnaast produceren we diverse producties en projecten vanuit onze eigen stichting en vervullen we een impresariaatfunctie voor diverse zelfstandige gezelschappen. Producties als Ouwe Pinda’s, De Welkom-Trilogie, ITs-hITs on Tour, Tambú en Vette Dinsdag gaan in het najaar in première.

Vanaf 26 augustus 2013 zijn wij op zoek naar een bureaustagiair (32 uur p/w, stageduur in overleg). Een stageplaats bij Via Rudolphi is zeer veelzijdig. Als bureaustagiair zal je ondersteunend werk verrichten op productioneel, publicitair en administratief vlak. Op kantoor ben je betrokken bij alle aspecten van de zakelijke kant van theaterproducties en leer je veel over wat er allemaal bij een theaterproductie komt kijken. Daarnaast zal je ondersteunend werk verrichten voor de diverse producties en is er ruimte om je eigen interessegebieden te ontdekken en te ontwikkelen of een onderzoek te doen.

Wij zoeken vanaf 28 augustus een nauwkeurige student HBO/WO met gezond verstand, humor en enthousiasme voor de podiumkunsten. Je steekt je handen graag uit de mouwen en bent organisatorisch sterk. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, kun je goed overweg met MS Office en beheers je de Nederlandse taal uitstekend.

Werkzaamheden

  • Ondersteunend werk verrichten op productioneel, publicitair en administratief vlak

Gewenste profiel

  • Communicatie
  • Theaterwetenschap

Wat bieden wij

  • Een stageplaats voor een aantal maanden, waarbij je je eigen interessegebieden kunt onderzoeken
  • Een levendig kantoor
  • De mogelijkheid mee te werken aan speciale projecten
  • Een stagevergoeding conform Theater CAO
  • De mogelijkheid de zakelijke kant van de theaterwereld te ervaren

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »