Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Catwalk for Cancer is op zoek naar 2 enthousiaste stagiaires Event Management!!

Functie Stage Event Management
Education level MBO, HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Wij zijn geen commerciële organisatie, maar een stichting. Dat betekent dat wij geen inkomsten genereren. Onze stichting moet het hebben van donaties en dit geld komt direct en alleen ten goede aan het organiseren van de Catwalk for Cancer-dagen. Wij kunnen helaas geen stagevergoeding geven, uiteraard wel de eventuele reiskosten vergoeden.

Taakomschrijving

Vacatures Stage Event Management

Wij zijn op zoek naar een gedreven duizendpoot die van aanpakken weet! Wil je verschil maken en ervaring opdoen bij een non-profit organisatie die zich het lot aantrekt van jonge (vrouwelijke) kankerpatiënten, dan is dit bedrijf (CFC) wellicht iets voor jou!

Wij zijn per direct op zoek naar een:

STAGIAIRE EVENT MANAGEMENT

Binnen onze relatief kleine en jonge stichting ondersteun je de managing director en de bestuursleden bij lopende zaken en projecten. Tijdens je stage help je voornamelijk mee met het organiseren van dit bedrijf-dagen. dit bedrijf (CFC) heeft vanwege haar grote succes veel aanmeldingen wat heeft geresulteerd in een wachtlijst. Om kankerpatiënten niet langer te moeten laten wachten, heeft dit bedrijf zich in 2015 ten doel gesteld om meer CFC-dagen te organiseren en daarom zijn wij op zoek naar een stagiaire Medewerker Events die hierbij kan helpen.

Enerzijds onderhoud je in deze functie contact met onze deelnemers en houd je de deelnemersadministratie bij. Anderzijds onderhoud je het contact met de vrijwilligers met wie wij samenwerken om een dit bedrijf-dag tot stand te brengen. Denk hierbij aan visagisten, stylisten, fotografen en catwalktrainers. Je stelt de teams samen, regelt de fotostudio, nodigt de deelnemers uit en ook op de dag zelf ben je aanwezig.

Daarnaast zul je ook bezig zijn met lopende, dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan het bijhouden van de administratie, het beantwoorden van binnenkomende e-mail, maar ook het inpakken en klaarmaken van webshoporders.

Je communicatieve- en pragmatische vaardigheden worden op de proef gesteld! Kortom, een stageopdracht met veel uitdagingen binnen een groot netwerk van professionals in de mode-industrie. Wij ondersteunen jou uiteraard bij alle werkzaamheden met onze kennis, ervaring en bestaande contacten.

Gewenste profiel

  • je volgt een opleiding in de richting van event management op HBO-niveau (of andere relevante opleiding);
  • maar nog veel belangrijker: je hebt affiniteit met de non-profit sector;
  • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een hands-on mentaliteit;
  • je bent energiek en beschikt over een gezonde dosis humor;
  • je bent flexibel en woonachtig in Amsterdam;
  • je vindt het leuk om in een klein team te werken.

Wat bieden wij

  • stageperiode/werkdagen in onderling overleg;
  • zo nu en dan hele leuke goodiebag.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wat doen we
dit bedrijf

dit bedrijf is een stichting die wil dat jonge vrouwen (leeftijd 15-35) die kanker hebben, hebben gehad of daarvan herstellende zijn, zich weer mooi voelen. Want let’s f...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »