Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Commerciële (internationale) stage Online Video

Functie Medewerker Sales & Marketing
Education level HBO
Location Hilversum
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 2 of 3

Taakomschrijving

Welkom bij dit bedrijf; het snelgroeiende bedrijf, dat software ontwikkelt voor het professioneel beheren, publiceren, converteren en analyseren van Online Video. Ons succesvolle video platform behoort wereldwijd tot de top qua compleetheid, flexibiliteit en gebruiksgemak.

Binnen Nederland leiden we al geruime tijd de markt met klanten als Ahold, Reed Business, Wegener en KPN. Hiernaast wordt ons internationale karakter steeds sterker door nieuwe klanten als bijv. The Independent (IE).

Per augustus/ september zijn wij op zoek naar een commercieel talent die samen met ons zorgt voor een succesvolle start van het nieuwe seizoen!!

Werkzaamheden

 • Internationale kwalificatie van nieuwe leads en onderzoek plegen naar nieuwe kansen/ mogelijkheden. Vanuit hier realiseer je new business samen met de account managers.
 • Het ontwerpen en uitvoeren van plannen/ procedures om deze nieuwe leads om te zetten naar prospects.
 • Naast bovenstaande leergang ga je met ons mee naar verkoopgesprekken en werk je mee aan onze beursbezoeken in binnen- en buitenland.
 • Ook is er ruimte genoeg voor een eventuele opdracht vanuit je opleiding en er zullen allerlei andere (commerciële) taken voorbij komen.
 • Marketing/ communicatie gerelateerde werkzaamheden zoals promotie materiaal opstellen/ social media onderhouden etc.

Gewenste profiel

 • Een plezierig, positief karakter en een gezonde dosis humor zijn voor ons belangrijke criteria om je binnen te halen bij ons hechte en gedreven team.
 • Verder ben je self-starting, vind je het leuk om samen te werken in een team en neem je verantwoordelijkheid voor de door jou te halen resultaten.
 • Goede kennis van Engelse taal, Duits is een pré

Wat bieden wij

 • Een goede stage legt de basis voor je carrière. Bij Blue Billywig nemen we dit heel serieus. Wij geven je ruimte voor eigen ontwikkeling en begeleiden je om tot succesvolle stage te komen.
 • Stage lopen bij Blue Billywig betekent samen met gedreven professionals je talenten inzetten voor een mooi resultaat.
 • Wij zijn een laagdrempelige organisatie met een open en gezellige sfeer, waar een ieder erg betrokken is bij elkaars projecten.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf. Ontwerper en leverancier van het meest complete, gebruiksvriendelijke en flexibele Online Video Platform waarmee vele nationale en internationale klanten op strategische wijze hun vide...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »