Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Commerciele meewerkstage vastgoed

Functie Commercieel Vastgoed/Makelaardij
Education level HBO
Location Hellevoetsluis
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg - € 201< € 300
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Zoek jij een leuke, maar bovenal leerzame stageplaats bij een van onze kantoren in Hellevoetsluis, Spijkenisse, Rotterdam, Delft, Dordrecht, Den Haag, Bergen op Zoom, Breda of Vlissingen? Per direct zijn wij op zoek naar ambitieuze studenten die wij een commerciële stageplaats bieden binnen onze organisatie, Nu Wonen!

Nu Wonen is een organisatie, gespecialiseerd in het verhuren en beheren van woonruimten. Wij bieden je een unieke kans om maximale ervaring op te doen in deze dienstverlenende sector. De meewerkstage is gericht op het volledig meedraaien met alle werkzaamheden binnen ons hechte team, je zult meedraaien bij alle mogelijke facetten die komen kijken bij het verhuren en beheren van woonruimten.

Wil jij deel uitmaken van ons bedrijf en meegroeien in het opzetten van nieuwe kantoren met uitzicht op een vaste baan binnen ons jonge team? Wil jij stage lopen in een zeer dynamische en leerzame branche waarbij je 4 of 5 dagen meewerkt en ervaring opdoet?

Neem dan contact op voor een gesprek of meer informatie!

Werkzaamheden

  • Commerciële werkzaamheden.

Gewenste profiel

  • HBO niveau
  • Commercieel ingesteld

Wat bieden wij

  • Unieke kans op veel ervaring op te doen
  • Uitzicht op een vaste baan

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Met vestigingen in Hellevoetsluis, Rotterdam, Breda, Dordrecht, Delft, Den Haag en Spijkenisse is ons bedrijf specialist op het gebied van huurwoningen en beheer van woonruimte. Met professionele a...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »