Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

communicate en PR

Functie Communicatie en PR
Education level Maakt niet uit
Location Leiden
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 3 of 4

Taakomschrijving

Dit bedrijf werkt aan een betere gezondheid van kwetsbare mensen in Afrika. Want wie gezond is, kan beter in zijn levensonderhoud voorzien en ontsnappen aan armoede. Als Afrikaanse organisatie gaan we daarbij uit van de eigen kracht van de Afrikaanse bevolking.

We richten ons op de opleiding van lokale mensen en op de bestrijding van ziektes. Ook zijn we gesprekspartner van overheden, met als doel een blijvende verbetering van gezondheidssystemen. Amref in Nederland werft fondsen die worden ingezet om de gezondheidssituatie van jonge vrouwen in Afrika te verbeteren. Daarnaast zorgen we voor aandacht bij publiek en politiek.

Communicatie en PR In Nederland proberen we de naamsbekendheid van Amref te vergroten en geven we informatie aan het Nederlandse publiek over ons werk. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van aandacht voor ons werk in diverse media, interactie met onze doelgroep via social media en informeren via onze website. Dit gebeurt bij de afdeling Communicatie en Fondsenwerving. Voor deze afdeling zoeken we een stagiair.

Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Amy Greve (bel 071-579 3178). Je sollicitatie plus CV kan naar sollicitaties@amref.nl. Reacties graag voor maandag 30 juni 2014. Voor meer informatie: www.amref.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

In Nederland kan iedereen die medische zorg nodig heeft, naar de dokter. In Afrika is dat niet vanzelfsprekend. dit bedrijf zorgt ervoor dat die situatie verandert.

Ons hoofdkantoor staat niet i...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »