Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Communicatiestage bij de VVD Rotterdam

Functie Stagiair Communicatie
Education level HBO
Location Rotterdam
Dagen per week 3
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

<p> De Rotterdamse VVD-fractie zoekt vanaf januari 2013 een stagiair communicatie. De werkdagen en &ndash;tijden en de precieze duur van de stage worden in overleg bepaald. Als stagiair houd je je vooral bezig met ondersteuning op het gebied van communicatie, bijvoorbeeld input leveren voor de website, filmpjes maken en monteren en stukken schrijven voor ons blad &lsquo;De Vrije Rotterdammer&rsquo;. Voor vragen kun je contact opnemen met Arjen van der Lugt, via fractie@vvdrotterdam.nl of 010-2672546.</p>

Werkzaamheden

  • De stagiair houdt zich vooral bezig met ondersteuning op het gebied van communicatie. Ook help je mee bij het vervullen van dagelijkse taken op de fractiekamer.

Gewenste profiel

  • Gevoel voor politieke ontwikkelingen, bekend met de stad Rotterdam en de gemeentelijke organisatie, lid van of affiniteit met de VVD of JOVD en bereidheid om secretariële werkzaamheden te verrichten.

Wat bieden wij

  • De VVD-fractie biedt een boeiende en interessante werkomgeving, met een klein team, in het hart van de stedelijke politiek.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »