Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Concurrentie onderzoek

Functie Stagiair Concurrentie Analyse
Education level HBO
Location Huizen
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Traffic Control is een dynamische en snel groeiende onderneming op het gebied van bedrijfs- en publieksevenementen, variërend van Anti-slipcursussen en Off-roadrijden tot het rijden in een Ferrari. Vanuit het hoofdkantoor in Huizen worden deze verschillende activiteiten georganiseerd.

Op onze locaties in Moordrecht en Nuenen en diverse andere locaties in Nederland en België werkt een enthousiast team aan de uitvoering van onze evenementen. Het unieke concept en het enthousiasme van onze medewerkers zorgen voor een uitdagende en plezierige werksfeer, waarin de vrijheid wordt geboden om jezelf te ontwikkelen.

Traffic Control werkt al vele jaren met stagiaires en biedt hiervoor verschillende stageplaatsen aan op de afdelingen Verkoop, Klantenservice en Marketing, met diverse opdrachten voor zowel afstudeer- als meewerkstages. Traffic Control heeft voor stagiaires interessante en uitdagende opdrachten die met veel vrijheid en onder goede begeleiding kunnen worden uitgevoerd.

Traffic Control is een organisatie met activiteiten in de evenementenbranche. Dit is een branche die altijd volop in beweging is met vele (nieuwe) spelers.

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende functie binnen een snel groeiend, jong en dynamisch bedrijf? dan zien we je reactie graag tegemoet.

Werkzaamheden

  • Als opdracht zal de stagiaire die wij zoeken een gedegen concurrentieanalyse opstellen met betrekking tot onze producten en doelgroepen.
  • Dit onderzoek moet onder andere een SWOT-analyse bevatten met punten waar voor Traffic Control nog kansen liggen en waar de bedreigingen ontstaan.
  • De bedoeling van dit onderzoek is om tot een advies te komen met aanbevelingen voor onze organisatie.
  • Dit in combinatie met voorkomende werkzaamheden binnen onze bedrijfsvoering.

Gewenste profiel

  • Een rijbewijs is voor deze stageplaats noodzakelijk.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn een gerenommeerde organisatie die zich bezighoudt met de verkoop van allerlei gemotoriseerde activiteiten. Deze activiteiten variëren van slipcursussen tot het rijden in een Ferrari o...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »