Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Content Marketing Stagiair Reeleezee en Cashr

Functie Content Marketing Stagiair Reeleezee en Cashr
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Breukelen
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Omschrijving: Als Content Marketing stagiair ga jij aan de slag met ontwikkelen, aanpassen en plaatsen content voor de websites van Reeleezee en Cashr. Dit betekent dat je je niet alleen verdiept in online marketing, maar ook in de wereld van boekhouding. Een wereld wat volop in beweging is.

Taken: Je bent bezig met het opzetten, uitvoeren, meten en analyseren van jouw eigen ontwikkelde social media strategie Je creëert nieuwe content samen met onze content marketeer. Denk aan blogs, social media berichten, cases Je verspreidt content items via de social media kanalen van Cashr en Reeleezee Je gaat helpen bij het bewerken van bestaande video’s bewerken om de rest van de wereld jouw edit kunsten te vertonen Je gaat nieuwe content items voor Reeleezee en Cashr bedenken en zelf opstarten. Hoe tof is dat? Je gaat aan de slag met het verbeteren van de SEO-teksten op beide websites Je assisteert bij dagelijkse werkzaamheden van de marketingafdeling

Team: Tijdens deze stage werk je nauw samen met de marketingafdeling en met de beheerders van de websites van Reeleezee en Cashr. Je werkt bij Reeleezee, onderdeel van Exact Software, dat zich bezighoudt met het aanbieden van top notch boekhoudapplicaties. Techniek, content, innovatie en marketing vallen samen in deze functie. Wij zijn een informeel team dat hard werkt en van gezelligheid houdt. Innovatief en resultaatgericht (mee)denken wordt zeker gestimuleerd en aangemoedigd.

Jij bent: - Een student aan een commerciële HBO/WO opleiding - Woonachtig in omgeving Utrecht of Amsterdam - Een teamplayer - Iemand die houdt van schrijven en de Nederlandse taal in woord en geschrift goed beheerst - Resultaatgericht - Servicegericht

Wie? Reeleezee is een vooruitstrevende leverancier van online software en uitvinder van online boekhouden in Nederland. Wij bieden zeer gebruiksvriendelijke cloud oplossingen voor boekhouden, facturen en urenregistratie. De kwaliteit van onze dienstverlening is één van de belangrijkste aspecten. De software wordt gebruikt door zzp’ers, mkb-ondernemers en accountantskantoren. Wij ontwikkelen de software zelf, brengen maandelijks nieuwe versies uit en bieden telefonisch en email support.

Gewenste profiel

 • Nauwkeurig
 • Stressbestendig
 • Enthousiast
 • Zelfstandig
 • In deze stage kom je te werken in een professioneel marketing team waar je alle vrijheid krijgt om je werk zelf in te kunnen richten, uiteraard met de juiste begeleiding
 • Daarnaast zoek je graag uit wat de potentiële bezoekers van onze websites en klanten beweegt en vind je het een uitdaging om daarop in te spelen met content.

Wat bieden wij

 • Een toffe werkplek waar je de kneepjes van het online marketingvak leert
 • Jij gaat van ons leren maar hopen ook van jou te leren
 • Een goed bereikbare werkplek in Breukelen
 • Keuze uit diverse theesmaken en koffieservice
 • Een marktconforme stagevergoeding
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en onderzoek

Op zoek naar een uitdagende stageplek, en herken je jezelf in bovengenoemd profiel? Onze partner Bambuu coördineert dit traject voor Reeleezee. Mail je motivatie + C.V. naar Maartje@bambuu.nl van Bambuu en er wordt spoedig contact met je opgenomen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren