Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Creatieve Marketing stagiaire gezocht Bonaire

Functie Marketing ondersteuning
Education level HBO, WO
Location Kralendijk, Bonaire
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 500
Salaris opmerking Ondersteuning bij papieren regelen en eventueel huisvesting. Huisvesting en vliegticket voor eigen rekening.

Taakomschrijving

Dit bedrijf zoekt een creatieve stagiaire! Wij bestaan nu ruim een jaar en zijn hard aan het groeien. Naast onze shop op Bonaire gaan we onder anderen distribueren naar Curaçao en Aruba. We zoeken iemand di ons gaat helpen om een sterk merk neer te zetten hier in de Caribbean. Meedenken wordt zeer gewaardeerd. Er zal een marktonderzoek gedaan moeten worden en naar aanleiding van de resultaten zal er een marketingplan moeten worden ontwikkeld en kan deze direct worden uitgevoerd. Naast kantoor werk zal je ook af en toe in de winkel helpen om een goed beeld van het product en haar klanten te krijgen. Leuk toch om je eigen ideeën in praktijk te brengen?! Ben jij de persoon die ons gaat helpen naar het volgende niveau? Ben je niet bang je handen uit de mouwen te steken en initiatief te tonen? Je bent van harte welkom om een paar maanden naar Bonaire te komen en daad bij het woord te voegen. Periode in overleg, minimaal 4 maanden. Stage vergoeding $ 500,- (350 euro). Eventueel hulp bij regelen woonruimte, papieren etc.

Sunny regards,

Nimh Verkerk bonaire@sunsmilescaribbean.com

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

SunSmilles Caribbean is een vrij nieuw bedrijf en is hard aan de weg aan het timmeren om haar producten in de rest van de Caribbean te gaan verkopen.

SunSmiles zijn sandalen die je zelf helemaa...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »