Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Digital Content Stage

Functie stagiair digital content
Education level HBO, WO
Location Amsterdam-Zuidoost
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 400

Taakomschrijving

Ben jij creatief, gestructureerd, analytisch en zoek jij een stage in online/content marketing? Word je enthousiast van het optimaliseren van de online klantbeleving die bijdraagt aan digital excellence? Lees dan snel verder!

Als stagiair werk je op ons hoofdkantoor in Amsterdam Zuidoost op een specialistische afdeling: de Digital Factory. Het team van de Digital Factory is expert in Digital Marketing, Content Management, Social en ATL media, Performance Management en Customer Relationship management. Binnen dit team zorgen de Content Managers ervoor dat de corporate websites voorzien zijn van de beste content en dat bezoekers een geweldige ervaring krijgen op het moment dat zij de websites bezoeken! Als stagiair werk jij mee aan het optimaliseren van deze websites en krijg je een kijkje in de keuken van de digitale wereld van de automotive.

PSA Peugeot Citroën DS Nederland is op zoek naar een proactieve stagiair die per september 2018 beschikbaar is voor een fulltime meeloopstage voor de duur van minimaal 5-6 maanden op de afdeling Digital Factory.

Werkzaamheden

  • • Je ondersteunt bij het optimaliseren van de klantbeleving en user journey op de websites

Gewenste profiel

  • • Je volgt een opleiding in de richting van commerciële economie, marketing of (digital) communicatie op HBO- of WO niveau

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »