Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Dynamische HBO stage voor studenten die in korte tijd veel willen leren!

Functie Junior Project Medewerker
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Vinkeveen
Dagen per week 1, 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Salaris opmerking De stagiair ontvangt over de genoemde periode een vergoeding van € 500 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Indien de stagiair niet via het openbaar vervoer kan komen en dus gebruik moet maken van eigen vervoer, komt zij/hij in aanmerking voor een reiskostenvergoeding.

Taakomschrijving

dit bedrijf is een innovatief bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring en bestaat uit een team van enthousiaste mensen. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren maatwerk producten voor de Europese Business-to-Business markt. Wij zijn op zoek naar een ondernemende stagiair voor langere periode die ons team komt versterken.

Werkzaamheden

  • Als stagiair krijg je de taak om de Senior Projectmanager te ondersteunen in zijn dagelijkse werkzaamheden.Je hebt contact met verschillende leveranciers uit zowel Europa als Azië
  • Tevens behoort tot het takenpakket het richten op zowel markt- als productonderzoek van innovatie producten. Je doet ervaring op het gebied van inkoop, marketing en sales.

Gewenste profiel

  • De ideale kandidaat volgt een economische HBO opleiding maar ook een student die een technische/innovatieve opleiding volgt kan in aanmerking komen voor het ondersteunen van ons team.
  • De kandidaat is enthousiast, gedreven, leergierig. Denkt mee in het productvernieuwing en -ontwikkelingstraject. Is communicatief vaardig en heeft een hands-on en pro-actieve ondernemende instelling.
  • Affiniteit met sport, fashion en/of techniek is een pré. Sleutelwoorden zijn: accuraat, planmatig, drive, zelfstandig en creatief. Engelse taal vaardig.

Wat bieden wij

  • Vast marktconforme stagevergoeding en eventuele reiskostenvergoeding.
  • Professionele, informele en internationale werksfeer.
  • Goede begeleiding door ervaren senior project medewerker en veel mogelijkheden voor eigen initiatieven
  • De belangrijkste bonus is dat je kans hebt op een aanstelling aan het einde van je stage

Je bent welkom om te solliciteren! Vergeet niet je cv en motivatiebrief toe te voegen! Heb je vragen?
Contact Tanja Geelink via info@project001.nl of 0297 587850.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren