Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

HBO Bedrijfskunde stagiair(e) gezocht!

Functie Stagiair(e) Bedrijfskunde
Education level HBO
Location Tiel
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg

Taakomschrijving

Bridgis is een dynamisch Geo-ICT bedrijf en is specialist in het geografisch toegankelijk maken van informatie. Dit doen wij met onze portalen: MakeMyMap, Geoshop, de Populator® en de Valuator®. Wij leveren onze producten en diensten aan vele overheden, bedrijven en advies- en onderzoeksbureaus die actief zijn op het gebied van vastgoed, milieu en externe veiligheid, mobiliteit en marketing.

Om onze organisatie nog verder te versterken en te professionaliseren zijn wij op zoek naar een enthousiaste en doortastende stagiair(e) bedrijfskunde!

In de afgelopen jaren is Bridgis getransformeerd van dataleverancier naar een provider van online Geo-informatie en services. Tijdens dit traject heeft de nadruk met name gelegen op professionalisering “aan de buitenkant”. D.w.z op marketinggebied hebben wij veel energie en capaciteit gestoken in onze merkenstrategie en het bouwen van online webportalen. Nu is er aanleiding om onze interne werkprocessen en administratieve procedures te analyseren en verbeteren. Sluiten zij nog wel aan op onze dienstverlening is de vraag. Aan jou de uitdaging om dit bij de kop te pakken tijdens je stage en ons te helpen bij het “state-of-the-art” maken van onze processen!

Deliverables:

 • Een uitgebreid onderzoeksrapport met daarin een advies en een plan van aanpak om werkprocessen te professionaliseren, implementeren en communiceren.

 • Geoptimaliseerde werkprocessen beschrijven in heldere procedures en werkinstructies.

Wil jij je stage uitvoeren bij een inspirerend en innovatief bedrijf waar je in een hecht team jouw stempel kunt zetten op procesoptimalisatie? Dan is Bridgis voor jou de ideale stageplaats! Stuur ons je sollicitatiebrief en cv. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jennie van Laar. Mail: info@bridgis.nl Telefoon: 0344 - 636 242 Post: Postbus 71, 4000 AB in Tiel

Werkzaamheden

 • Het in kaart brengen van de diverse interne werkprocessen.
 • Het analyseren van deze processen en hieruit kansen en mogelijkheden destilleren t.b.v. professionalisering, modernisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
 • Adviseren hoe de werkprocessen optimaal kunnen worden ondersteund met systemen.
 • Onderzoek doen naar de mogelijkheden van (ISO) certificering.
 • Het communiceren en implementeren van nieuwe geoptimaliseerde werkprocessen.
 • Het positief uitdragen van de uitkomsten en nieuwe ideeën binnen de organisatie; enthousiasmeer en train je collega’s en probeer mensen “mee te krijgen”.

Gewenste profiel

 • Wij zoeken een enthousiaste en energieke collega die verantwoordelijkheden durft te nemen.
 • Je bent een harde werker en graag pro-actief.
 • Je volgt een HBO/WO opleiding op het gebied van bedrijfskunde en/of ICT.
 • Je hebt een open en kritische instelling en een natuurlijke belangstelling voor de wereld om je heen.
 • Je werkt nauwgezet en planmatig, hecht aan kwaliteit en komt je afspraken na.
 • Je hebt een goed gevoel voor de toegevoegde waarde van informatie en de mogelijkheden van internet.
 • Je hebt affiniteit met de (Geo-) ICT branche en bent geïnteresseerd in onze doelgroepen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Bridgis is een dynamisch Geo-ICT bedrijf en is specialist in het geografisch toegankelijk maken van informatie. Dit doen wij met onze portalen: MakeMyMap, Geoshop, de Populator® en de Valuator®. Wi...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »