Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

E2Ma zoekt een marketing stagiair(e) webcare

Functie Marketing stagiair(e) webcare
Education level HBO
Location Houten
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding € 350
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Over ons: dit bedrijf genereert omzet voor haar klanten. Dit doen we door het leveren van kwalitatieve leads. Een lead is een consument die aangeeft interesse te hebben in een product of dienst. dit bedrijf onderscheidt zich door de juiste vraag op het juiste moment aan de juiste consument te stellen. Op deze manier genereren wij de meest volledige en actuele consumentenprofielen. Niet voor niets behoort de data van dit bedrijf tot de best scorende data in de markt.

De stageplek: Een van de spin-offs van dit bedrijf is Onlinewinnen. Onlinewinnen is een platform waaronder op permanente basis diverse winacties worden gevoerd. Facebook en Twitter vormen hierin belangrijke kanalen waarmee we onze doelgroep bereiken en weten te activeren. Als marketing stagiair(e) webcare neem je plaats binnen het mediabuying team van dit bedrijf waarin het “Onlinewinnen team” is ondergebracht. Het is een praktijkgerichte stage waarin je veel zelfstandigheid zal krijgen binnen de kaders die gesteld worden. Je leert hoe social media op commerciële wijze wordt ingezet om bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Over jou: De stagiair(e) die wij zoeken heeft affiniteit met en interesse in e-commerce, social media en communicatie. Dit vertaalt zich in een opleiding (HBO/WO) communicatie, new media, digitale communicatie, marketing of vergelijkbaar.

Ben jij niet van Facebook en Twitter te slaan? Plaats je regelmatig posts en tweets? Ben jij sterk in het schrijven van teksten en wil jij leren hoe je social media op commerciële wijze kan benutten in het bedrijfsleven? Ben je enthousiast, leergierig en neem je graag initiatief? Dan zoeken wij jou!

Doelen van de functie: - Reputatiemanagement: Op dagelijkse basis volg je de dialoog die consumenten via social media opstarten met betrekking tot Onlinewinnen. Hierin verwachten we een proactieve houding waarin je actief je bijdrage levert aan deze dialogen. Het bewaken van de consistentie in communicatie vanuit het merk Onlinewinnen vormt hier een belangrijk onderdeel in; - De effectiviteit van onze social media kanalen analyseren: Je levert een bijdrage aan de optimalisatie van onze online winacties; - Concurrentie analyse: Je houdt scherp in de gaten wat onze concurrentie voor acties in de markt zet en rapporteert de learnings intern.

Wij bieden: - Een leerzame stage van minimaal vijf maanden; - Een fulltime stage van vijf dagen per week; - Ingangsdatum in overleg; - Een vergoeding van ca. € 350,- bruto per maand (afhankelijk van opleiding); - Een stageplek op een levendige afdeling die midden in de organisatie staat; - Vrijheid om initiatieven te ontplooien; - De mogelijkheid om de commerciële kant van social media te leren kennen.

Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan snel. Je kunt je sollicitatie voorzien van motivatie en CV per email sturen aan François Temminck.

Werkzaamheden

  • Concurrentie analyse
  • Administratieve ondersteuning
  • Reputatiemanagement
  • Effectiviteit social media kanalen analyseren

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »