Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Een uitdagende HBO stage bij hét Studentenlabel van Randstad

Functie Sales en Recruitment Consultant
Education level HBO
Location Diemen
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 350

Taakomschrijving

Wil jij werkervaring opdoen bij de nummer 1 in HR-dienstverlening? én ben jij op zoek naar een stage met veel verantwoordelijkheid? Dit is je kans!
Voor het schooljaar 2019 zijn wij op zoek naar stagiaires die niet bang zijn om mee te draaien in een jong team en waar jouw kritisch denkvermogen goed van pas komt.

In het kort: dit bedrijf bestaat sinds september 2011 en is sinds die tijd flink uitgebreid. Vanuit het hoofdkantoor van Randstad in Diemen bedienen wij iedereen die binnen de studentendoelgroep bij Randstad binnenkomt. Het doel is om studenten te begeleiden van hun eerste bijbaan tot de startersbanen na het afstuderen. - Kortom, jij kan zo écht iets betekenen voor je medestudenten!

Binnen dit bedrijf zitten wij met een team van 30 sterk. Als team hechten wij veel waarde aan een goede sfeer, zo hebben wij periodiek een themaweek & staat de vrijmibo standaard in de agenda.

Wij begrijpen dat er regels gelden waar jouw stage aan moet voldoen, dit bedrijf sluit daar perfect op aan! Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om je in één van onderstaande richtingen te specialiseren. Zo hebben wij eerder stagiaires gehad uit de richtingen: HR, marketing en bedrijfseconomie.

dit bedrijf bestaat uit drie afdelingen; Student Recruitment, het Delivery team en Team Online. Als stagiair krijg je de kans om op meerdere afdelingen mee te draaien. Zo bieden wij een afwisselende stage waar je vooral veel van kan leren. Jij staat aan het roer!

Werkzaamheden

 • Het delivery team neemt jou mee in de wereld van verschillende opdrachtgevers (bestandsbeheer, relatiemanagement en een stukje sales) [verwijder] [∧] [∨]
 • Student Recruitment leert jou de fijne kneepjes van het intake-vak (werving, selectie en het uitzetten van wervingscampagnes)
 • én Team Online geeft je de kans om met marketing en 'Employer Branding' aan de slag te gaan
 • Mocht je twijfelen of wij kunnen voldoen aan jouw stage-eisen? Neem vooral even contact op, mogelijk dat wij hier binnen Randstad een oplossing voor kunnen bieden.
 • Daarnaast zijn er vele projecten waar je verantwoordelijk voor kan worden

Gewenste profiel

 • Heb jij een ondernemersmentaliteit én de drive om door te zetten?
 • Heb jij mensenkennis en wil je dit vertalen naar jouw flexwerkers?
 • Werk jij secuur en kunnen collega's altijd bij je terecht voor vragen?

Wat bieden wij

 • Start in overleg in de zomer of het najaar van 2019
 • Goede begeleiding en aan de slag in een jong en enthousiast team.
 • Marktconforme stagevergoeding (€ 350,- bruto per maand)
 • Leerzame werkervaring bij de nummer 1 in de HR-dienstverlening.

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie nodig hebben, bel of mail dan even naar:

Duco Nijpels duco.nijpels@nl.randstad.com 0642299392

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Over Randstad zelf:
Al meer dan 55 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrij...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »