Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Enthousiaste stagiair(e) gezocht voor Randstad Schiedam

Functie Stagiair
Opleidingsniveau MBO, HBO, WO
Locatie Schiedam
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Dit bedrijf Uitzendbureau Schiedam

Over dit bedrijf dit bedrijf is marktleider op het gebied van HR-dienstverlening in Nederland. Iedere dag, in de hele wereld, helpt dit bedrijf mensen aan het werk. Ook ondersteunen we organisaties in de optimalisatie van hun beschikbare capaciteit. Door het bieden van toegang tot de wereld van werk helpen wij kansen en mogelijkheden creëren. We brengen mens en werk bij elkaar.

Stagiair(e) Intercedent dit bedrijf

Ben jij op zoek naar een commerciële, uitdagende en leerzame meewerkstage? Klinkt dit als een omschrijving van jou? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken: je bent commercieel, je geniet van zakelijke successen en bent een ondernemend type. Daarnaast heb je ook een andere kant; je werkt graag met mensen. Je bent nieuwsgierig naar wie ze zijn, wat ze beweegt en waar hun kansen liggen.

Als stagiair(e) ga je onder andere intakegesprekken voeren met flexwerkers, ga je vacatures en sollicitanten aan elkaar matchen en houd je je bezig met bijvoorbeeld salarisadministratie, ziekteverzuim en verlofaanvragen.

Wij zoeken een stagiair(e) die:

  • stage wil lopen vanaf september 2020
  • 3 tot 5 dagen per week stage kan lopen (Let op: je werkt mee op de dit bedrijf vestiging in Schiedam)
  • een opleiding volgt op hbo- of wo-niveau
  • een commerciële drive heeft
  • de Nederlandse taal goed beheerst

Wat kan je van ons verwachten?

Marktconforme stagevergoeding, goede begeleiding en een hele leuke, leerzame tijd! Wij bieden commerciële werkervaring bij een dynamische, Nederlandse multinational. Ruimte voor een (studie)opdracht.

Startdatum en uren in overleg. Ben jij leergierig, accuraat, representatief en positief? Kun jij snel schakelen en toon je graag initiatief? Heb je zin om in een gezellig hardwerkend team de handen uit de mouwen te steken? Reageer dan nu

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren