Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Enthousiaste stagiairs IPO / Werktuigbouw / Elektronica gezocht

Functie IPO / Werktuigbouwkundige / Elektronica medewerker
Education level HBO
Location Rhenen
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg - 301<400
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Dit bedrijf is continu op zoek naar enthousiaste HBO- en WO-stagiairs die het team in Rhenen kunnen versterken. Concreet hebben we op het gebied van techniek en design de volgende opdrachten:

Meeloopstage Productontwikkeling. Tijdens deze stage maak je kennis met de afdeling productontwikkeling en werk je mee aan het uitwerken van bestaande en nieuwe producten in het 3D-CAD-systeem.

Stage octrooionderzoek. Octrooien zijn niet alleen een middel om eigen producten te beschermen, ze vormen ook een belangrijke inspiratiebron voor nieuw te ontwikkelen producten. dit bedrijf wenst een compleet overzicht van relevante octrooien uit de branche van bouwbeslag, met name deurbeslag.

Stage onderzoek naar vormgevingstrends. Deurbeslag volgt designtrends op de voet, deurgrepen en -krukken zijn de finishing touch van een ruimte. Maar welke vormgevingstrends zijn actueel en welke beslaglijn past daar het beste bij? Deze stage resulteert in een compleet overzicht van actuele vormgevingstrends gevisualiseerd in collages en een aanzet tot het ontwerp van een nieuwe lijn deurbeslag vastgelegd in 3D-CAD-modellen en/of prototypes.

(Afstudeer)stage beslag en domotica. Onderzoeken hoe domotica en deurbeslag elkaar kunnen versterken en dit uitwerken in een concreet productconcept. Deze afstudeerstage is ook geschikt voor een team van 2 studenten waarbij de één zich richt op de hardware en de ander op de user interface.

De duur van de stage is bespreekbaar. Het hoofdkantoor in Rhenen is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Werkzaamheden

  • Zie omschrijving.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is fabrikant van exclusief bouw- en interieurbeslag. Onder het hoofdmerk INTERSTEEL worden vele hang- en sluitwerkoplossingen vermarkt. De onderneming richt zich op de woning- en utilit...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »