Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Export plan voor Duitsland schrijven

Functie Commercieel medewerker / Export plan
Education level HBO
Location Huizen
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Experience Gifts is een evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren en verkopen van diverse belevenissen. Er zijn meerdere webshops onder de vlag van Experience Gifts, waar belevenissen in de vorm van een kadobon worden aangeboden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Huizen.

Bij onze activiteiten moet u denken aan Vliegcursussen, Ballonvaren, Skydiven, Lamborghini rijden, Helikoptervliegen en nog veel meer spectaculaire activiteiten, die zowel op de zakelijke als op de particulieren markt gericht zijn. Onze diensten worden zowel in Nederland als in Belgi├ź aangeboden.

Experience Gifts werkt al vele jaren met stagiaires en biedt dan ook verschillende stageplaatsen aan op bijvoorbeeld de afdelingen Verkoop, Klantenservice of Marketing. Voor deze afdelingen hebben wij diverse stageopdrachten voor zowel afstudeer- als meewerkstages.

Bij een dergelijk project komt heel wat kijken: van het opstarten en ontwikkelen van een design tot aan het vermarkten van de website op een nieuwe markt. Wil jij dus meer weten over zaken doen in Duitsland, dan is dit een unieke kans.

Tijdens je stage werk je een Exportplan uit. Dit in combinatie met voorkomende werkzaamheden binnen onze bedrijfsvoering.

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende functie binnen een snel groeiend, jong en dynamisch bedrijf? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Werkzaamheden

  • Experience Gifts is van plan om haar diensten aan te gaan bieden in andere landen binnen Europa.
  • Wij hebben een stageopdracht om te onderzoeken welke activiteiten er al zijn en hoe wij door middel van een aparte webshop onze activiteiten kunnen vensteren in Duitsland.
  • Daarnaast is het belangrijk om in het onderzoek de doelgroep in Duitsland duidelijk te omschrijven, qua koopgedrag en behoeftes.
  • Verder zal de concurrentie in beeld gebracht moeten worden en een concept moeten worden geschreven voor een nieuwe website, gericht op Duitsland.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn een evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren en verkopen van diverse belevenissen. Er zijn meerdere webshops onder de vlag van ons bedrijf, waar belevenissen in de vorm ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »