Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Frisse online start-up die maling heeft aan de standaard biedt redactie-marketingstage.

Functie Online redacteur, community - en marketingmedewerker
Education level MBO, HBO, WO
Location Utrecht
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 300
Huidig opleidingsjaar 3 of 4

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar meer dan een stageplek en wil je echt ergens aan bijdragen? Wij geloven dat iedereen talenten heeft en halen dit talent graag naar boven. dit bedrijf is een frisse online start-up die maling heeft aan de standaard. Met een nieuw concept waarbij spotters de meest bijzondere en unieke bedrijven in Nederland spotten willen wij de vrijetijdsmarkt veroveren en de strijd aangaan met inspiratieloze sites zoals Groupon of Dagjeweg.

Bij dit bedrijf werken vooral jonge & ondernemende mensen en is een snelgroeiend bedrijf dat nu uit 8 medewerkers bestaat. Er zijn geen managementlagen, iedereen zijn inbreng is belangrijk. Het is dan ook een cultuur waarin iedereen zichzelf kan en zelfs moet zijn.

Werkzaamheden: Online redactie, community management en marketing Je gaat volop meedraaien en aan de gang in uiteenlopende online werkzaamheden. Je hoeft dit niet allemaal zelf te bedenken of alleen te doen. Een ervaren online marketeer leert je tijdens de stage alle kneepjes van het vak. Gaandeweg gaan we samen kijken wat het beste bij jou past. - Online redactie:denk hierbij aan bloggen over avontuurlijke en bijzondere dagjes uit of weekendjes weg, het schrijven van de advertentieteksten van de partners (altijd echt bijzondere plekken), en op zoek naar of maken van orgineel beeld/videomateriaal. - Online community management: versterk onze Facebook pagina met prikkelende berichten en ga de interactie aan met onze volgers (ruim 13.000). Je kunt ook onze Twitter, Pinterest en Google+ omgevingen een boost geven. - Online marketing:je kunt jouw skils ontwikkelen voor onder andere het schrijven van nieuwsbrieven, het opzetten en optimaliseren van Adwords campagnes en de site verbeteren voor zoekmachine optimalisatie.

Overtuig ons van jouw stage-opdracht en ga je gang Vertel ons welke stage-opdracht jij zou willen uitvoeren en overtuig ons maar waar jouw talenten liggen. Creativiteit en durf wordt gewaardeerd!

Val jij hierbinnen? Onze voorkeur gaat uit naar een derde of vierdejaars HBO-student Digitale Media/Communicatie of een gerelateerde commerciële opleiding met online specialisatie.

Herken jij je hierin? - open houding - initiatiefrijk en proactief zijn - ondernemerschap - ownership tonen - affiniteit met online business - en een beetje gekkigheid kan geen kwaad vinden wij!

Leuke stageplek Utrecht: periode De stageperiode dient minimaal 3 maanden en maximaal 1 jaar te duren. We gaan ervan uit dat je full-time meedraait (5 dagen per week), met uiteraard voldoende ruimte voor je studiewerkzaamheden en stage-opdracht.

Interesse in een stage bij BijzonderPlekjeVrij.nl? We komen graag met je in contact! Stuur een mail naar casper@plekjevrij.nl of bel 030 8200 564, dan nodig ik je graag uit voor een oriënterend gesprek.

Werkzaamheden

 • online marketing
 • online redactie
 • online community management
 • emailmarketing
 • SEO & SEA (Google)

Gewenste profiel

 • Ondernemend
 • Pro-actief
 • Marketing, Media, Journalistiek
 • Affiniteit met online business
 • MBO en HBO niveau

Wat bieden wij

 • Geen kopietjes maken of koffie halen. Nee bij ons ga je volop meedraaien en aan de gang in uiteenlopende online werkzaamheden
 • Je hoeft dit niet allemaal zelf te bedenken of alleen te doen. Een ervaren online marketeer leert je tijdens de stage alle kneepjes van het vak.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf wil bijzondere organisaties een online podium geven. Wij zijn er voor de consument op zoek is naar een uniek dagje uit.

Op dit bedrijf gaat een team van spotters door heel Nederland...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »