Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Front Office medewerker bij top hotel

Functie Front Office medewerker
Education level MBO
Location Delft
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking In overleg
Huidig opleidingsjaar 2

Taakomschrijving

Stagiair(e) Allround MBO Niveau:

Je draagt zorg voor ondersteuning bij de gehele dagelijkse operatie. De meeste tijd zal je doorbrengen met werkzaamheden bij de Front Office. Ook zal je, indien mogelijk, ingezet worden op het gebied van Food & Beverage en Housekeeping. Je hebt een gastgerichte instelling en gevoel voor ondernemerschap.

In deze functie ben je de spil van de organisatie, ondersteund de medewerkers van het hotel op zeer uiteenlopend gebied en springt bij waar nodig. Je hebt een gezonde dosis ambitie en vindt het een uitdaging in deze allround functie je pro-actieve instelling waar te maken. Affiniteit met toerisme en administratie is een voordeel.

Werkzaamheden

  • Je hebt een gastgerichte instelling en gevoel voor ondernemerschap.
  • Je draagt zorg voor ondersteuning bij de gehele dagelijkse operatie; Front Office en gedeeltelijk op het gebied van Food & Beverage en Housekeeping.

Gewenste profiel

  • Je hebt een gezonde dosis ambitie en vindt het een uitdaging in deze allround functie je pro-actieve instelling waar te maken.
  • Affiniteit met toerisme en administratie is een voordeel.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Het hotel is ondergebracht in 12 eeuwenoude (grachten)panden en patriciershuizen midden in het centrum van het historische Delft. Het hotel is opgedeeld in 3 unieke gedeeltes genaamd: De Gallery, D...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »