Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Gezocht: Junior Project Manager Online B2B Marketing

Functie Junior Project Manager Online B2B Marketing
Education level HBO
Location Den Haag
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

Ben je nieuwsgierig, ambitieus en ben je op zoek naar een mooie uitdaging? Heb je affiniteit met internet, online marketing, e-mailmarketing en/of social media? Stop dan met zoeken, want wij hebben dé stage voor jou!

Wat is dit bedrijf?

dit bedrijf is – als onderdeel van VNU Exhibitions Europe – marktleider op het gebied van online leadgeneratie in met name de IT-markt in de Benelux, met een partnernetwerk (zoals Management Team, Emerce en StepStone) dat dagelijks meer dan 200 duizend zakelijke beslissers bereikt. Dit geeft onze klanten de mogelijkheid om 365 dagen per jaar de juiste doelgroep te bereiken via content marketingprogramma’s, gericht op het genereren van leads. Klanten zijn o.a. Google, Microsoft, KPN, HP, IBM, Dell en Oracle.

Een online B2B marketing stagiair(e)?

Als online B2B marketing stagiair(e) zal je actief een positieve bijdrage gaan leveren aan één of meerdere (van de) deelterreinen die dit bedrijf rijk is. Niet alleen is het namelijk van belang dat onze websites up-to-date zijn en nieuwe webconcepten op de juiste manier worden geïmplementeerd, ook dient er actief te worden gewerkt aan het vergroten, activeren en faciliteren van de marketing-memberdatabase. Zo versturen wij dagelijks e-mailnieuwsbrieven die niet alleen gemaakt, maar ook voortdurend geoptimaliseerd moeten worden. Maar uiteraard is het ook belangrijk dat nieuwe markten in kaart worden gebracht, kansen worden gedefinieerd en (nieuwe) klanten op de juiste manier worden benaderd. Kortom, genoeg te doen voor jou als online B2B marketing stagiair(e)! Wij bepalen graag in overleg met jou wat de exacte inhoud van jouw stage zal zijn, door te kijken wat het beste bij jou en jouw opleiding past.

Werken bij dit bedrijf

Momenteel werken we met vijftien jonge, ambitieuze en gezellige collega’s aan het faciliteren en ondersteunen van onze members en klanten. Binnen onze kantoormuren bestaat geen strikte hiërarchie en er heerst een informele sfeer. Als stagiair(e) van dit bedrijf word je gezien als volwaardig collega en heb je de vrijheid om met nieuwe ideeën te komen.

Omdat we veel met stagiair(e)s werken, weten we goed hoe we om moeten gaan met enerzijds de verantwoordelijkheden naar jouw opleiding en anderzijds jouw dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast zal je actief worden begeleid door één van onze fulltimers en is er natuurlijk een passende vergoeding aan deze stage gekoppeld. Lees meer over de ervaringen van stagiair(e)s die jou voorgingen op marqitstage.wordpress.com.

Het ultieme bewijs dat dit bedrijf ook de juiste plek is om als stagiair(e) te werken wordt geleverd door onze medewerkers: bijna iedereen is in de afgelopen jaren als stagiair(e) begonnen bij dit bedrijf. Mogelijk kunnen wij ook jou na je stagetijd een dienstverband aanbieden!

Waar zijn wij naar op zoek?

• HBO/WO student(e): communicatie/marketing/commerciële/(nieuwe) media gerichte opleiding; • Op zoek naar een meeloop- en/of afstudeerstage; • Nieuwsgierig van aard; • Proactief, initiatiefrijk, ambitieus, kritisch over eigen werk, perfectionistisch ingesteld, zelfstandig én teamplayer met gevoel voor humor; • Vloeiend Nederlands in woord en geschrift; • Goede beheersing van de Engelse taal; • Commercieel ingesteld; • Stageperiode: februari t/m juni 2014 (5 maanden, 5 dagen per week) óf juni t/m augustus 2014 (3 maanden, 5 dagen per week)

Interesse in deze stage én herken je jezelf in het profiel?

Overtuig ons dan waarom jij dé nieuwe stagiair(e) voor dit bedrijf bent!

Werkzaamheden

  • Online marketing, e-mailmarketing, social media, vergroten, activeren en faciliteren van de marketing-memberdatabase

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »