Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

gezocht: programmeur-stagiair m/v HBO-niveau

Functie programmeur-stagiair m/v HBO-niveau
Education level HBO
Location Dirksland
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 maand
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wil jij meewerken aan de automatisering van ons bedrijf? Wil jij aan het begin staan van een connected factory, single source of truth en direct machines aansturen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij vragen een ambitieuze programmeur-stagiair(e) op HBO-niveau die in overleg verschillende software behoeftes kan invullen als uitbreiding op in-house ontwikkelde automatiseringssoftware. Je gaat aan verschillende nieuwe en bestaande applicaties werken die ons helpen de processen te automatiseren en denkt mee met verdere ontwikkelingen van deze software en nieuwe software.

De vakgebieden waar je kennis op ingezet zal worden, zijn: PHP ASP.net GIT T-SQL CSS en als je een echte die hard bent: Linux

Werkzaamheden

  • zie inleiding

Gewenste profiel

  • ambitieus
  • goed onderlegd in de Nederlandse taal

Wat bieden wij

  • in overleg

Neem vandaag nog contact op met onze it & risk manager Jacob Herrewijnen of onze HR manager Nannie Verweij via info@tbp.nl of telefoonnummer +31 187 602744. Je kunt bij hen terecht voor meer informatie en een eventueel oriƫnterend gesprek!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Het bedrijf is gecertificeerd voor ISO 9001-2000 & 14001, AQAP 2120-2003, IEC 61508 en TL9000 zodat wij kunnen voldoen aan alle eisen van de opdrachtgever, in welke branche dan ook. Onze huidig...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »