Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Growth marketing stagiair(e) gezocht bij PQR!

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie De Meern
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Growth Marketing Stage

Heb je al veel geleerd over marketing en sta je te popelen om deze kennis in de praktijk te brengen? Wil je werken bij een innovatief, groeiend bedrijf waarbij je wordt gecoacht door zeer ervaren marketeers die jou nog veel meer kunnen leren? Zorg dan dat deze stage op jouw naam komt te staan en kom het marketingteam van PQR uitdagen! We hebben een mooie meewerkstage waarin je kennis opdoet die je gegarandeerd kunt inzetten in jouw loopbaan en waarbij je kennis gaat maken met de gave collega’s en partners.

Werkzaamheden

  • Veel op het gebied van social media: content verzamelen en posten en daarmee engagement verhogen.
  • We doen alles digitaal, dus je zult dagelijks bezig zijn met e-mailings, website en marketing automation.
  • Content is King: je levert een bijdrage aan het maken van relevante, mooie content waarmee we onze doelgroepen warm maken.

Verder krijg je tijdens deze marketing stage de kans om mee te kijken met alle andere Marketing activiteiten en gave projecten waar we momenteel mee bezig zijn. Aangezien de organisatie volop in beweging is hoef je je geen dag te vervelen. PQR wil groeien en we hopen dat jij daar met jouw kennis en inzet een mooie bijdrage aan kan leveren.

We vragen van je dat je je hierin professioneel opstelt en zelfstandig dingen oppakt en uiteraard word je hierin dagelijks begeleid, zodat jij beter wordt in het marketingvak. En wij willen ook van jou leren, dus we hopen dat je ons ook gaat inspireren met nieuwe ideeën.

Voor jouw hulp krijg je uiteraard wat terug! Om te beginnen een mooi stagevergoeding. Maar misschien nog wel belangrijker: een leuk en betrokken marketingteam waarbij jij elke dag gaat werken aan je ontwikkeling. De cultuur bij PQR is open en informeel, we staan altijd open om kennis te delen en om samen te sparren. En zoals eerder genoemd: je wordt goed begeleid en we gaan er met elkaar voor zorgen dat je stage uitdagend, leerzaam en leuk is.

Wie zijn wij?

PQR is een volledig Nederlands IT-bedrijf dat gevestigd is in Utrecht. We werken veel voor klanten in de overheid, zorg en dienstverlening om hen innovatieve, flexibele IT-oplossingen en services te leveren, waarbij ons motto is dat we Rustmakers in IT zijn. Er zijn ongeveer 180 collega’s bij PQR. Momenteel werken we voornamelijk thuis en samen via online meetings, dus je stage zal er wat anders uitzien, aangezien we elkaar niet vaak in ons mooie kantoor zullen treffen. We zorgen ook nu voor een goede onboarding, introductie bij collega’s en je krijgt een laptop om je werk te doen.

Is je interesse gewekt en zoek je een stage vanaf september 2020? Neem dan contact op met Eva Leijdekkers via HR@pqr.nl of 06 20011350.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren