Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

HBO afstudeerstage - Accountancy

Functie Stagiaire Controlepraktijk
Opleidingsniveau HBO
Locatie Rotterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ben jij opzoek naar een uitdagende stage waar je alle mogelijkheden krijgt om jezelf en jouw accountancy kennis en vaardigheden te ontwikkelen? Lees dan snel verder!

Binnen onze controleafdeling hebben wij een stageplek beschikbaar voor een ambitieuze en enthousiaste afstudeerstudent. Gedurende deze stage werk je volledig mee in de praktijk van onze klant of van ons kantoor , in een gezellig en gedreven team van 17 collega’s. Je krijgt voldoende ruimte om jouw literatuuronderzoek en/of afstudeeropdracht tot een succes te maken! Wij hebben een uitdagende afstudeeropdracht beschikbaar, met als onderwerp een AO/IC beschrijving, bij één van onze klanten.

Bij Steens krijg jij de mogelijkheid om binnen een team van verschillende ervaringsniveaus uit te groeien tot een volwaardig beginnend beroepsoefenaar. We streven ernaar om je kennis te laten maken met alle facetten van het vakgebied en met ons kantoor. We zijn op zoek naar een gedreven HBO student, met Accountancy of Bedrijfseconomie als afstudeerrichting. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en analytisch vermogen en je gaat nauwkeurig en resultaatgericht te werk.

Naast een aantrekkelijke stagevergoeding bieden wij de mogelijkheid tot indiensttreding, bij wederzijds enthousiasme en na goed functioneren tijdens de stageperiode. Geïnteresseerd? Wij ontvangen graag jouw sollicitatie! Klik op de sollicitatiebutton of stuur je sollicitatie per mail naar werken@steens.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren