Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

HBO P&O stage in Lopik

Functie P&O stagiair
Opleidingsniveau HBO
Locatie Lopik
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 2 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Je ontvangt een stagevergoeding van €13,60 bruto per dag. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding als je geen Ov-jaarkaart hebt.

Taakomschrijving

Wil je in een klein team in de volle breedte HR-ervaring opdoen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. De dit bedrijf is een succesvol internationaal familiebedrijf in de zuivelindustrie. De afdeling P&O in Lopik bestaat uit 3 medewerkers en is werkzaam voor alle (productie)bedrijven binnen de dit bedrijf. Er wordt op de afdeling hard gewerkt én veel gelachen. We hebben circa 200 mensen in dienst en daarnaast een flexibele schil voor productiewerkzaamheden.

Als stagiair draai je mee met de dagelijkse werkzaamheden en neem je deel aan projecten op de afdeling. Deze stage geeft je inzicht in de praktische uitvoering, wettelijke regels en ethiek die het HR-vak met zich meebrengt, je:

  • Voert werving- en selectie activiteiten uit.
  • Organiseert opleidingen en levert een bijdrage aan subsidieaanvragen.
  • Ondersteunt bij verzuimbegeleiding.
  • Hebt taken op het gebied van de personeels- en salarisadministratie.
  • Adviseert en ondersteunt medewerkers en leidinggevenden bij HR gerelateerde zaken.

Naast deze taken kun je deelnemen aan projecten gericht op het verder professionaliseren van de organisatie. Zo hebben wij een nieuw HR-systeem met app geïmplementeerd en gaan we na de zomer verder met payroll, opleidingen en workflow. We zijn bezig met nieuwe competentiegerichte functieprofielen en leiderschapsontwikkeling. Ook loopt er een onderzoek naar een eventuele CAO-wissel bij één van onze bedrijven. Verder zijn we op diverse gebieden beleid aan het ontwikkelen, waar je -afhankelijk van je interesse- een bijdrage aan kunt leveren.

Wil je meer weten over hoe het is om bij ons stage te lopen? Lees hieronder hoe Dennis zijn stage dit jaar heeft ervaren.

“Voor de 3e-jaars stage van de HU opleiding HRM, heb ik 7 maanden stage mogen lopen bij de dit bedrijf als HR-stagiair. De klik met het P&O-team was aanwezig al voordat de stageperiode van start ging, door de warme ontvangst van de P&O-adviseur bij de sollicitatie. Toen ik mocht beginnen kreeg ik alle ruimte en begeleiding om kennis te maken met de dagelijkse taken en processen. Echter zit de dit bedrijf in een hele interessante fase voor stagiairs, waarbij je ook deel kunt uitmaken van projectgroepen en zelfs zelfstandig projecten kunt oppakken. Kortom heb ik een superleuke tijd gehad waarin ik ontzettend veel geleerd en gelachen heb!” Dennis, HR-stagiair 2018-2019

Reageren of meer weten? Heb je vragen over deze stageplek of wil je reageren? Kijk op onze website www.lekkerkerkergroep.nl Je kunt op de website het sollicitatieformulier invullen of bellen/appen met de afdeling Personeel & Organisatie, 0348-558080 of 06-22093369. We kijken met belangstelling uit naar je reactie!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren