Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

HBO Social Work/SPH Pedagogiek stage in Rotterdam

Functie HBO Social Work/SPH Pedagogiek stagiair
Opleidingsniveau HBO
Locatie Rotterdam
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

De dit bedrijf bestaat uit: Kinderopvang Dikkertje Dap (Kinderopvang Plus op vijf locaties in Rotterdam) en Opvoedwinkel Twinkeltje (opvoedondersteuning) en wij zijn op zoek naar een HBO Social Work/SPH Pedagogiek stagiair.

Werkzaamheden

  • Er wordt gewerkt met een methodiek waarin de volgende elementen centraal staan:
  • VVE/ opbrengstgericht werken en Emmi Pikler Deze principes komen tot uiting in de dagelijkse verzorging van het kind en in de voorbereide omgeving.

Gewenste profiel

  • Wij zijn op zoek naar een aantal stagiaires die, bij voorkeur, de opleiding SPH of Pedagogiek (Social Work) volgt. De stagiair moet het als een uitdaging zien te werken in een verticale plusgroep.
  • Je hebt een signalerende rol en bent in staat goed te communiceren en te overleggen met ouders, je collega’s, de gezinsadviseur en de pedagogisch adviseur
  • Je bent een flexibele, zelfstandige, open, betrokken en gedreven persoon die, samen met ons, een bijdrage wil leveren aan de brede ontwikkeling en opvoeding van de kinderen op de plusopvang.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, laat dit weten aan Hayat Akoudad, stagecoördinator plusopvang. Je kunt een sollicitatiebrief met CV mailen naar: centrum@vanveldhuizenstichting.nl tav Hayat en ovv ‘sollicitatie stage’. Voor meer informatie is zij alle dagen behalve dinsdag te bereiken op telefoonnummer 010-737 00 10.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren