Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

HBO stage voor het standaardiseren van het be- en ontladen van CNC gestuurde freesmachines

Functie Stagiair Mechatronica/Elektronica/Industriële Automatisering / WTB
Education level HBO
Location Lopik
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Sinds de oprichting in 1932 is dit bedrijf een deskundige partner op het gebied van aluminium hoge druk spuitgietwerk, mechanische bewerking van producten en poedercoating voor diverse toepassingen. De uitgebreide, moderne mogelijkheden in onze productiefaciliteiten zijn er op gericht een optimale keten te vormen en een compleet product te af te leveren.

Werkzaamheden

  • Het (mede) ontwerpen en tekenen van tools voor standaardsystemen voor het automatisch be- en ontladen van CNC gestuurde freesmachines als ook het bedenken en uitwerken van logistieke oplossingen.

Gewenste profiel

  • Je bent een enthousiaste en gemotiveerde 2e of 3e jaars HBO student(e) in de richting Mechatronica, Elektrotechniek, Industriële Automatisering of WTB en bent op zoek naar een (afstudeer)stageplaats.

Wat bieden wij

  • We bieden een uitdagende stage waarin je de mogelijkheid krijgt praktijkervaring op te doen. In overleg stellen we een (afstudeer)opdracht samen, zodat aan de eisen van je opleiding wordt voldaan.

Op onze CNC afdeling is recentelijk een cobot in gebruik genomen. Zie hiervoor de podcast die door ‘BNR in Bedrijf’ onlangs bij Donk op locatie werd opgenomen en waarin wordt ingegaan op vragen en ontwikkelingen rond dit onderwerp. https://www.bnr.nl/podcast/in-bedrijf/10369310/hoe-maakt-technologie-je-werk-leuker

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Sinds de oprichting in 1932 is dit bedrijf een deskundige partner op het gebied van aluminium hoge druk spuitgietwerk, mechanische bewerking van producten en poedercoating voor diverse toepassingen...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »