Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

HBO-stagiaire curriculum-ondersteuning en stagebegeleiding

Functie Jongerenbegeleiding
Education level HBO
Location Rotterdam
Dagen per week 3
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 12 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

De Traverse is een uniek werk/leerexperiment voor jongeren tussen de 17 en 27 jaar, zonder startkwalificatie. Speciaal ontwikkeld door en voor het bedrijfsleven in de binnenstad van Rotterdam, verenigd in Ondernemersfederatie Rotterdam City.

Aanleiding voor de start van De Traverse in 2007 was de zorg van ondernemers uit het centrum van Rotterdam over het gebrek aan aansluiting tussen opleiding en de behoeften aan kennis en vaardigheden vanuit de praktijk. Dit werk- en leertraject richt zich op innovatieve (op)scholing van jongeren, meestal voortijdig schoolverlaters, (waaronder veel allochtonen en jonge vrouwen) voor de detailhandel en de horeca.

In september 2013 zal Traverse X starten. Het doel van Traverse VIII is de jongeren met een intensief werk- en leer programma van 30 weken hun startkwalificatie (MBO- niveau 2) te laten behalen en aansluitend een (BBL)baan laten vinden. Zij beschikken dan over het diploma Verkoper Detailhandel of Gastheer/-vrouw. De jongeren worden geselecteerd en toegelaten op basis van een instaptoets en hun dromen, passie en de bereidheid om keihard te werken aan het realiseren daarvan. Met dit diploma hebben zij kans op een baan, of is een vervolgopleiding binnen handbereik.

Traverse X start met twee groepen van 18 jongeren, en ter ondersteuning van het team is de Traverse op zoek naar een stagiaire die bij de volgende werkzaamheden kan assisteren of ze zelfstandig zal uitvoeren:

Werkzaamheden

  • Ondersteunende werkzaamheden curriculum en stagebegeleiding

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »