Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

HBO/WO student gezocht bij Minder.nl in hartje Amsterdam

Functie Commerciële kwaliteit stagiair(e)/ afstudeerder
Education level HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 800

Taakomschrijving

Dit bedrijf is op zoek naar een enthousiaste stagiair /afstudeerder die naast zijn stage / afstudeer onderzoek wil meewerken in een jong, snelgroeiend internetbedrijf gevestigd in hartje Amsterdam.

Waarom deze stage zo leuk is

Je draagt hoogstpersoonlijk bij aan de verdere groei van dit bedrijf. dit bedrijf is de grootste zakelijke energievergelijker van Nederland. Met deze opdracht draag je direct bij aan 1 van de belangrijkste groei pijlers van ons bedrijf. Jouw eigen inbreng wordt gewaardeerd en we vieren onze successen wekelijks! Bovendien werk je in hartje Amsterdam aan de Prinsengracht. Je wordt begeleid door een zeer ervaren sales en marketing team waar hard wordt gewerkt en veel ruimte is voor lol.

Wie zoeken wij

Je bent commercieel, resultaatgericht, pro-actief en enthousiast! Je hebt telefonische verkoopervaring en bent communicatief sterk. Je vindt het leuk om bij een innovatieve start-up te werken. Ook dien je te beschikken over de volgende eisen: HBO werk- en denkniveau, bijv. commerciële economie, bedrijfseconomie, bedrijfskunde etc.

• Hoog energieniveau en zelfstandig;

• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

• Goede analytische vaardigheden;

En dan nog even over ons en wat wij jou bieden

Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving bij een snelgroeiend online bedrijf gevestigd in hartje Amsterdam. Je krijgt alle gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en je kan leunen op de stevige marketing & sales expertise die in ons bedrijf aanwezig is. Binnen dit bedrijf zijn bij goede performance voldoende mogelijkheden om uiteindelijk de stage/afstudeeropdracht om te zetten naar een vast dienstverband.

Interesse? Reageer! Wil je onderdeel uitmaken van een professioneel gedreven team, met een leuke informele sfeer en waar veel ruimte is voor plezier? Stuur je CV plus motivatie naar info@minder.nl of neem persoonlijk contact op met:

  • Arno Feenstra: 06- 40097236

  • Rob Leek: 06- 52400306

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een jong innovatief zakelijk online energieplatform waarop zowel groot- ,mid- en kleinzakelijke klanten het beste energieaanbod kunnen vergelijken en contracteren.
Voor grootzakelij...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »