Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

HR / Recruitment Internship

Functie Stagiaire
Education level HBO
Location Rotterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 4 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 275 - 375

Taakomschrijving

IMAGINE THIS: In de ochtend begin je met een kop koffie en het verwerken van binnengekomen HR vragen. Vervolgens vertel jij je collega's tijdens de dagelijkse stand-up wat jouw plannen zijn en waar je tegenaan loopt met het door jou opgepakte project. Na de gezamenlijke lunch bespreek je samen met de corporate recruiter wat de status is van de vacatures waarvoor jij zelfstandig hebt gehunt. Met één van deze kandidaten ga je 's middags samen in gesprek, waarbij je alle vrijheid krijgt om de vragen te stellen die jij belangrijk vindt!

Als student HRM laat jij deze kans natuurlijk niet lopen. Niet alleen zijn wij een gave en informele internet club, wij zijn hard aan het uitbreiden en daar hebben we jouw hulp bij nodig! Ook doe je ervaring op in een organisatie met een bijzondere structuur en toffe collega's.

HR en Recruitment bestaan niet alleen uit het zoeken van nieuwe collega’s en de administratie eromheen, maar er komt veel meer interessants bij kijken! Denk hierbij aan veel verschillende aspecten: het opstellen van vacatures, het contact onderhouden met stage- en werving en selectiebureaus, maar ook het ondersteunen van de HR adviseur met HR advies projecten.

Ben jij the perfect fit en vanaf het nieuwe jaar beschikbaar? Neem een kijkje bij ons in de keuken en solliciteer!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »