Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

HR Stage bij Critical Minds

Functie HR Stagiair
Education level HBO, WO
Location Kamerik
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Dit bedrijf geeft jonge en ervaren talenten de kans om te ondernemen vanuit hun eigen visie en kracht. Met ons motto: ‘Combining Business, Fun and Purpose’, dagen wij mensen uit om het verschil te maken en verbetering te stimuleren. We brengen mensen en organisaties in beweging door dit bedrijf hands-on in te zetten. Dit doen wij op het gebied van o.a. projectbeheersing in industriële organisaties.

dit bedrijf is een zelfsturende organisatie waarin jezelf zijn centraal staat. Wij kennen geen managers, leidinggevenden of gelaagdheid, maar we zijn een hecht team waarin wij zelf verantwoordelijk zijn voor ons eigen succes en die van dit bedrijf. Dit realiseren we onder andere door elkaar halfjaarlijks feedback te geven, een persoonlijk ontwikkeltraject en door visiedagen waarin we de visie en strategie van dit bedrijf weer aanscherpen voor de toekomst. Op basis van onze merkwaarden ‘eerlijk’ en ‘avontuurlijk’ werken wij in vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Kortom: Een hecht team waarin openheid, vertrouwen en jezelf zijn centraal staat.

De stage

Ben jij op zoek naar een stageplek bij een snelgroeiende jonge organisatie waarbij je alle facetten van het ondernemen kan ervaren? Waarbij je deel uitmaakt van een gedreven team met een hele open en fijne werksfeer? Waar ruimte is voor eigen initiatief en waar je jezelf kan ontwikkelen?

Kom dan bij ons stage lopen!

Als HR-stagiaire bij dit bedrijf ondersteun je onze Talentmanager met het werven van nieuwe dit bedrijf en ontwikkelen en verbeteren van ons trainingstraject. Daarnaast werk je samen met verschillende anderen dit bedrijf en pak je zelfstandig taken op. Samengevat betekent dit:

  • Contact met sollicitanten en coördinatie van selectiegesprekken;
  • Arbeidsmarktcommunicatie professionaliseren; denk aan wervingskanalen aanvullen, campagnes bedenken, vacatureteksten schrijven etc.;
  • Samenwerkingen met studieverenigingen opzetten;
  • Deelname aan beurzen en carrière evenementen;
  • Ondersteunen bij het ontwikkelen en verbeteren van het opleidingsprogramma;
  • Professionaliseren van interne HR processen;
  • Diverse werkzaamheden op het kantoor.

Waar zijn we naar op zoek?

Je hebt een positieve en energieke instelling en je staat te springen om je persoonlijk te ontwikkelen en meer te leren over ondernemen. Je werkt graag samen met anderen mensen, maar je kan ook goed zelfstandig taken oppakken. Daarnaast zit je in de eindfase van een HBO of WO studie en heb je affiniteit met HRM. Tot slot ben je beschikbaar voor minimaal 3 dagen in de periode van februari t/m juli.

Wat bieden we jou?

De mogelijkheid om in een jong dynamisch bedrijf, veel te leren en echt waarde toe te voegen. We ondersteunen je persoonlijke en professionele ontwikkeling met uitdagende projecten en leermogelijkheden. Daarnaast organiseren we geweldige team-uitjes, vrijdagmiddag borrels en bieden we je een stagevergoeding van 500 euro per maand (op fulltime basis).

Ben je nieuwsgierig en herken je jezelf in deze omschrijving? Solliciteer direct door je CV + een korte motivatie te sturen naar Laura Brink (recruitment@criticalminds.nl).

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »