Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

HR Stage bij PQR!

Functie Stagiair HR
Opleidingsniveau HBO
Locatie De Meern
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500

Taakomschrijving

Houd jij van innovatie en groei en vind je het leuk om zelf te ervaren hoe een werkdag van een HR medewerker eruit ziet? Zorg dan dat deze stage op jouw naam komt te staan en kom het HR team van PQR uitdagen! Als stagiair ga jij ons namelijk helpen om onze afdeling nog verder te professionaliseren!

Wat ga je doen?

In deze stage ligt het accent op recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Je ondersteunt onze afdeling bij werving van talenten. Werkzaamheden bestaan onder andere uit de coördinatie van het recruitmentproces, het screenen van binnengekomen sollicitaties, het uitzetten van vacatures, assisteren bij onze arbeidsmarktcommunicatie en inzet van social media.

Verder krijg je tijdens deze stage de kans om mee te kijken met alle veelvoorkomende HR-thema’s en gave projecten waar we momenteel mee bezig zijn. Aangezien de organisatie volop in beweging is, worden er veel wijzigingen doorgevoerd in beleid en HR-processen zoals performance management en talent management. Tot slot is er ruimte om een onderzoek te doen of een thema te kiezen waarbinnen je tijdens je stageperiode aan een project werkt. Zijn er bepaalde dingen die jij interessant vindt, die je graag zou willen onderzoeken of graag naar jezelf toe zou willen trekken? Laat het ons vooral weten.

Voor jouw hulp krijg je uiteraard wat terug! Een leuk en betrokken team waarbij jij elke dag gaat werken aan je ontwikkeling en je plezier! En niet alleen het team is leuk, we organiseren ook gave uitjes en je kan gratis bootcampen op onze campus. Bovendien word je goed begeleid, gaan we er met elkaar voor dat je stage uitdagend, leerzaam en leuk zal zijn en ontvang je een mooie stagevergoeding!

Wat vragen wij?

  • Je volgt een HBO-/WO-opleiding richting HRM, Personeel & Organisatie, MER of andere relevante richting;
  • Je bent beschikbaar voor 32 of 40 uur per week;
  • Je hebt affiniteit met IT;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent proactief en nieuwsgierig ingesteld;
  • Je wilt graag meer weten over het HR-vakgebied en bezit enige basiskennis;
  • Je bent georganiseerd, communicatief sterk, oplossingsgericht, stressbestendig en werkt accuraat;
  • Je vindt het een leuke uitdaging om in contact te treden met kandidaten en collega’s van PQR;
  • Je ziet het wel zitten om je creativiteit in te zetten, wervende content te leren creëren en deze in te zetten op onder andere Social Media.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren