Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

HR Stage bij PQR!

Functie Stagiair HR
Opleidingsniveau HBO
Locatie De Meern
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500

Taakomschrijving

Houd jij van innovatie en groei en vind je het leuk om zelf te ervaren hoe een werkdag van een HR medewerker eruit ziet? Zorg dan dat deze stage op jouw naam komt te staan en kom het HR team van PQR uitdagen! Als stagiair ga jij ons namelijk helpen om onze afdeling nog verder te professionaliseren! Hier krijg je uiteraard wat voor terug. Een leuk en betrokken team waarbij jij elke dag gaat werken aan je ontwikkeling en je plezier! Bovendien word je goed begeleid en gaan we er met elkaar voor dat je stage uitdagend, leerzaam en leuk zal zijn.

Wat ga je doen?

Tijdens deze stage krijg je de kans om mee te kijken met alle veelvoorkomende HR-thema’s. Aangezien de organisatie volop in beweging is, worden er veel wijzigingen doorgevoerd in beleid en HR-processen zoals performance management en talent management. Je krijgt zelf ook verantwoordelijkheden, zoals het opstellen van contracten, beheren van de personeelsdossiers en een bijdrage leveren aan de werving van nieuwe medewerkers. Verder is er ruimte om een onderzoek te doen of een thema te kiezen waarbinnen je tijdens je stageperiode aan een project werkt.

Wat vragen wij?

  • Je volgt een HBO/WO opleiding richting HRM, Personeel & Organisatie of andere relevante richting;
  • Je bent beschikbaar voor 32 of 40 uur per week;
  • Je hebt affiniteit met IT;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent pro-actief ingesteld;
  • Je wilt graag meer weten over het HR-vakgebied en bezit enige basiskennis;
  • Je bent georganiseerd, communicatief sterk, oplossingsgericht, stressbestendig en werkt accuraat.

Waarom PQR?

PQR is een organisatie die al bijna 30 jaar bekend staat om haar kennis, professionaliteit en kwaliteit. De afgelopen jaren heeft PQR haar portfolio uitgebreid met Managed Services. Daardoor adviseren, leveren, bouwen en nemen we ook de verantwoording voor de continuïteit in de jaren erna. Een ontwikkeling die nauw aansluit bij de behoeftes van onze klanten.

Rust, dat is wat PQR maakt voor onze klanten. Dat doen we op een bevlogen en betrokken wijze - niet passief – daarom ‘maken’ we rust. Bij PQR draaien diensten niet om IT maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen. Rust is wat wij maken en daarin willen wij de beste zijn in Nederland – zodat onze klanten kunnen werken en groeien. Bevlogen, trots, slim en uitdagend zijn onze kernwaarden. Deze vind je overal terug, in onze visie, maar ook in onze manier van werken en met elkaar omgaan.

Binnen PQR is er veel ruimte voor goede ideeën en staan we open voor nieuwe initiatieven. Je gaat werken in een open cultuur, waarin hard werken en plezier hand in hand gaan en waar geen dag hetzelfde is. De communicatielijnen binnen ons bedrijf zijn superkort, de bedrijfscultuur is informeel. En natuurlijk: “Work hard, play hard”; daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten tijdens en buiten kantoortijd.

Wat bieden wij je verder?

  • Sportactiviteiten en teamuitjes;
  • Een stagevergoeding van € 500,- per maand (bij 40 uur);
  • Nog vele andere extra’s.

Let op: in oktober gaat PQR verhuizen. Onze beide vestigingen gaan gezamenlijk verder als één groot PQR-HQ op de Secoya Campus in Utrecht.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren