Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

HR Stagiair(e)

Functie Human Resources Stagiair(e)
Education level HBO, WO
Location Bodegraven
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking Het is een stagevergoeding waarbij er vanuit wordt gegaan dat de stagiair(e) met openbaar vervoer komt op basis van een OV kaart.
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Dit bedrijf zoekt een enthousiaste, pro-actieve en leergierige stagiair. Deze stagiair gaat meehelpen de huidige HR instrumenten van dit bedrijf te optimaliseren en nieuwe HR instrumenten te ontwikkelen. Ook zullen er interessante HR projecten onderdeel uitmaken van de stage opdracht. Als voorbeelden noemen we het her-ontwikkelen van een functiematrix op basis van een waarderingssystematiek, organisatie remuneratie screening, herformulering en invoeren van een social media beleid met aanverwante recruitmentactiviteiten, het ontwikkelen van een blauwdruk van een onderwijs contact matrix, ontwikkelen van medewerkers mobiliteit in brede zin en het opstarten van een maatschappelijk verantwoord ondernemingsplan vanuit HR perspectief.

dit bedrijf stelt hoge eisen aan de capaciteit en inzet van een stagiair. Je kunt deze stageplaats zien als een deep dive in het HR werkveld, waarbij je zeker ook de kans krijgt om de basis HR processen te leren kennen.

Over de afdeling Human Resources De afdeling Human Resources Nederland bestaat uit een HR Director Benelux, HR Business Partner, Change & Train Manager, HR officers, en Payroll Administrator. Allen maken onderdeel uit van het HR Benelux team.

Bij dit bedrijf Nederland zijn circa 500 medewerkers werkzaam. De stagiair zal rapporteren aan de HR Business Partner.

Gewenste profiel

  • Een stagiair die pro actief is, meedenkend, projectmatig kan werken, initiatieven toont

Wat bieden wij

  • Uitdagende en dynamische organisatie
  • Leuke en inhoudelijke HR werkzaamheden

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf Corporation (NASDAQ/NMS) - is een Amerikaanse multinational, het hoofdkantoor is gevestigd in Clearwater, Florida. dit bedrijf werd in 1974 opgericht als toonaangevende, wereldwijde lev...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »