Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Ben jij het aanstormende talent die op zoek is naar een leuke .Net Developer afstudeerstage?

Functie Stagiair .Net Developer
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Wij bieden jou een stagevergoeding van 450 euro per maand op basis van een werkweek van 40 uur.
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Wat ga je doen?

Binnen Indivirtual help jij ons bij het ontwikkelen van verschillende webapplicaties. Wij vinden het belangrijk dat jij een goede ontwikkeling doormaakt en daarom geven we jou de vrijheid om initiatief te tonen en met ideeën te komen. Hierbij zal je begeleid worden door iemand die veel ervaring en expertise heeft op het gebied van .Net Development. Op deze manier kun je optimaal groeien binnen Indivirtual en is er de mogelijkheid na je studie bij ons aan de slag te gaan als Junior .Net Developer!

Afstudeeropdracht

In overleg met jou zullen we een geschikte afstudeeropdracht definiëren, het kan zijn dat je gaat meedraaien in een ontwikkel team of je krijgt een zelfstandige opdracht. In overleg met je stagebegeleider en jouw wensen formuleren we de opdracht.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een interessante, uitdagende maar vooral ook gezellige leeromgeving waarbij jouw ontwikkeling centraal staat. Indivirtual is een groeiend bedrijf en wil deze groei voortzetten. Het zou fantastisch zijn als jij daar deel van uit zou kunnen maken. Tijdens jouw afstudeerperiode wordt je goed begeleid en krijg je ook de mogelijkheid trainingen te volgen om succesvol je afstudeerfase af te ronden. Bovendien zit ons kantoor in het mooie MediArena Studio’s complex met uitstekende voorzieningen en tal van creatieve initiatieven.

Ben je enthousiast?

Stuur dan je CV en motivatiebrief per e-mail naar Margot van der Kemp (jobs@indivirtual.com). Heb je vragen? Je kan Margot ook telefonisch bereiken op 020 7505 766. Wij maken graag kennis met jou!

Gewenste profiel

  • Altijd op zoek is naar de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied.
  • Graag het initiatief neemt.
  • Een doorzetter is en die bij een probleem een uitdaging ziet.
  • Een passie heeft voor het maken van webapplicaties.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Sentia is een gespecialiseerd hostingbedrijf wat voor bekende organisaties de hele zorg uit handen neemt van hun bedrijfskritische applicatie. In een dynamische omgeving beheren wij vaak op basis v...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »