Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Afstudeerstage System & Network Engineering

Functie Stagiair(e) System & Network Engineering
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 450
Salaris opmerking Stagevergoeding van €450,- per maand op basis van een fulltime werkweek.
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Ervaring opdoen bij een dynamisch en groeiend bedrijf waar IT de core business is? Dan ben je bij Sentia aan het juiste adres! Bij Sentia vinden we het belangrijk om te investeren in het talent van de toekomst. Daarom begeleiden wij graag afstudeerders in de laatste fase van hun studie en bieden we uitdagende opdrachten. Samen met jou komen we tot een passende afstudeeropdracht, waarbij wij zeker open staan voor jouw eigen inbreng en ideeën. En heb jij je plekje binnen Sentia gevonden? Dan wordt jij misschien wel na je afstuderen onze nieuwe collega!

Binnen Sentia ga je aan een opdracht werken die past bij het afronden van de opleiding System & Network Engineering. Om een mooi resultaat te behalen, zijn wij ervan overtuigd dat het onderwerp goed moet aansluiten bij wat jij interessant vindt en waar je graag meer over zou willen weten. We begrijpen het ook als je nog niet weet waar je je tijdens de afstudeerperiode mee bezig wilt houden. Vanuit Sentia zijn er een aantal onderwerpen waar jij als afstudeerder mee aan de slag kan. Denk hierbij aan het onderzoeken van nieuwe manieren om de monitoring in de klantenteams te verbeteren. Of verdiep jij je liever in ‘containerised omgevingen’ en breng je advies uit over hoe Sentia dit het beste kan implementeren in haar infrastructuur? Kortom, complexe en uitdagende vraagstukken!

Gewenste profiel

  • Student aan de HBO opleiding System & Network Engineering; Jij bent een doorzetter en ziet mogelijkheden; Je hebt een passie voor System & Network Engineering.

Wat bieden wij

  • Uitdagende afstudeeropdracht; Mogelijkheid tot contract na stage; Goede begeleiding; Flexibele werktijden; Inspirerende werkomgeving.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Indivirtual is een Web Development Studio met een duidelijke visie rondom het gehele traject van concept tot en met hosting. Onze kennis van Content Management Systems (CMS) komt terug in alle aspe...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »