Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Innovatieve (afstudeer)stage mobiele devices

Functie Software Developer
Education level HBO
Location Utrecht
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Dit bedrijf is gevestigd in Utrecht (Papendorp) en richt zich binnen de IT op Performance Management. Stabiliteit en beschikbaarheid van applicaties en complexe IT omgevingen zijn onze focuspunten. dit bedrijf werkt voor de Top-100 bedrijven binnen Nederland, waaronder de NS, KLM, Eneco, Ziggo en het UWV.

Binnen onze development afdeling (vier medewerkers) is vanaf februari 2013 plaats voor een leergierige en enthousiaste stagiair om te werken aan de ( verdere) ontwikkeling van applicaties voor onze mobiele devices (waaronde Apple I-pad).

Opdrachtomschrijving

De opdracht bestaat uit 3 fases: Plan van aanpak en uitvoering: hoe voer ik informatie in via een Ipad native IOS 5.x applicatie? Hoe test en accepteer ik een dergelijk produkt in de praktijk? Hoe integreer ik al bestaande technieken als voice- en tekst annotatie in de applicatie? Oplevering van een werkend produkt Voor wie geschikt?

De stage opdracht leent zich prima voor derdejaars of vierdejaars studenten in de richting Informatica of Technische Informatica.

Werkzaamheden

  • Development voor mobiele devices (I-pad, I-phone)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een pragmatisch bedrijf dat de laatste jaren een unieke positie heeft opgebouwd op het gebied van performance management en ketenbewaking. Binnen dit focusgebied richten wij ons op v...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »