Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Grafisch ontwerper | Uitdagende stage @ QWIC Amsterdam

Functie Grafisch ontwerper / DTP
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 5
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking In overleg stagevergoeding range:Onbekend
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

QWIC is aan het groeien. En hard. Maar tevens zijn we nog een start-up waarbij er vaak nog veel verschillende taken in één functie zitten. Vandaar dat we op zoek zijn naar een Grafisch Ontwerper voor het Marketing team.

Zoals gezegdis het grafisch takenpakket divers. Van meehelpen ontwerpen aan onze nieuwe website, brochure en een lifestyle kledinglijn komen er ook alledaagse klussen zoals het opmaken van advertenties, billboards en reclamecampagnes. Vormgeving van advertenties, billboards en reclamecampagnes. Vormgeving en creativiteit zijn de codewoorden. Dankzij de samenwerking binnen het Marketing team breng jij kleur in een start-up omgeving. Je bewaakt de huisstijl, bepaalt de stijl van alle uitingen en geeft ondersteuning bij last-minute ontwerpen, brengt creativiteit in social content en zet QWIC nog groter op de kaart.

Dit alles onder het mom van fun maken, bijleren en ons merk helpen om een zo sterk mogelijkeaanwezigheid verder uit te bouwen. Klinkt het als de ideale uitdaging?

Wil jij niets liever dan je bedelven onder Adobe pakketten? Een zo groot mogelijk scherm voorzien van prachtige ontwerpen? Een magazine openslaan en je eigen advertentie terugzien? Tekenen, schetsen, uitgummen en opnieuw beginnen? Beschik je over een creatieve geest, denk je ad-rem en schud je zo een online campagne uit de losse pols? Heb je enkel nog een afgeronde studie nodig om iedereen op voorhand ervan te overtuigen dat jij de Online Marketing Goeroe bent?

Dan ben jij de persoon die QWIC zoekt!

Gewenste profiel

  • Minimaal 3eof 4ejaars studie Grafisch Vormgever / DTP
  • InDesign, Photoshop, Illustrator en Sketchhebben geen geheimen voor jou
  • Je bentcreatief, visueel ingesteld en handig met computers en tekengerei
  • Je bent een teamplayer, een creatieveling die ook zelfstandig werkzaamheden uitvoert
  • Je bent een energiekpersoon, proactief,enthousiast, ondernemend,flexibel, en je vind het leuk om multi inzetbaarte zijn
  • Idealiter woon je in de buurt van QWIC zodat je per fiets naar je stageplek kan
  • Rijbewijs is een pré

Wat bieden wij

  • Zelfontplooiing. Eindeloze groei. Werkdruk maar ook leuke borrels en een moderne werkplek. Oja, en een stagevergoeding om de huur te betalen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

<p>QWIC is een jong innovatief bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen, produceren, vermarkten en verkopen van elektrische tweewielers.&nbsp;</p><p>Meer info: www.qwic.nl&nbsp;</p>

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »